• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana bir fikir verebilir misiniz?

turtle88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
196
53
73
Arkadaşlar adetim biteli 25 gün oldu. Normalde 20-22 gün arasında oluyordum. 2 kere gebelik testi yaptım ve sonuç negatif. Ama midem sürekli havada. Başım deli gibi dönüyor. Yumurtalıklarım deseniz 10 gündür belli aralıklarla ağrıyor. Bazen ince ince, bazen de şiddetli bir şekilde sancı giriyor. Ama midem hiç böyle olmamıştı daha önce. Karnım sertleşti sanki. Buna benzer bir şey başına gelen var mı?

Gebelik testi negatif ciktiysa , hamile degilsin.

Ama doktorsa gorun bence hemen , belki baska bisey vardir ...

Doktora gidin belki allah korusun kist falan olur siskinlk sanci varmis.bulanti hemen olmuyor cunku.

Gebelik testi negatif ciktiysa , hamile degilsin.

Ama doktorsa gorun bence hemen , belki baska bisey vardir ...
Bir iki güne geçmezse doktora gitmeyi düşünüyorum zaten. Hani dedim acaba testlerde çıkmamış olma ihtimali var mı? Testin birini 4 gün, diğerini de 2 gün önce yaptım.

Arkadaşlar adetim biteli 25 gün oldu. Normalde 20-22 gün arasında oluyordum. 2 kere gebelik testi yaptım ve sonuç negatif. Ama midem sürekli havada. Başım deli gibi dönüyor. Yumurtalıklarım deseniz 10 gündür belli aralıklarla ağrıyor. Bazen ince ince, bazen de şiddetli bir şekilde sancı giriyor. Ama midem hiç böyle olmamıştı daha önce. Karnım sertleşti sanki. Buna benzer bir şey başına gelen var mı?

Benim reglim 5 gün geçti bir sabah mide bulantısı ile uyandım hayatımda ilk defa o şekilde bir bulantı hissettim koşup test aldım pozitif çıktı

bu konu hakkında bir fikrim yok:KK14:
bende her ay sizin gibi umutla bekliyorumkendimi dinliyorum:KK14:
öyle inandırıyorum ki karnımda bişiler oynuyor sanki:KK48:
bencede bir doktora gitmeden bilemezsin:KK14:
keşke konuyu hamilelik bölümüne açsan belki daha çok arkadaş yardımcı olabilirdi:KK14:

bu konu hakkında bir fikrim yok:KK14:
bende her ay sizin gibi umutla bekliyorumkendimi dinliyorum:KK14:
öyle inandırıyorum ki karnımda bişiler oynuyor sanki:KK48:
bencede bir doktora gitmeden bilemezsin:KK14:
keşke konuyu hamilelik bölümüne açsan belki daha çok arkadaş yardımcı olabilirdi:KK14:
Ne bileyim biraz heyecanlandım çünkü ben hiç hazır değilim bir gebelik yaşamaya. O telaşla açtım konuyu. Belki aynı seyleri yasayan arkadaşlar vardır dedim:KK17:

Ne bileyim biraz heyecanlandım çünkü ben hiç hazır değilim bir gebelik yaşamaya. O telaşla açtım konuyu. Belki aynı seyleri yasayan arkadaşlar vardır dedim:KK17:
bende böyle şeyler yaşadığımda soluğu gebelik bölümünde alıyorunm:KK55:
ama 5 aydır sonuç hep aynı :mad:
allah hayırlısını nasip etsin umarım herşey istediğiniz gibi olur:KK25:

bende böyle şeyler yaşadığımda soluğu gebelik bölümünde alıyorunm:KK55:
ama 5 aydır sonuç hep aynı :mad:
allah hayırlısını nasip etsin umarım herşey istediğiniz gibi olur:KK25:
Çok teşekkür ederim. Inşaallah rabbim siz tez zamanda bir evlat nasip etsin :KK25:

Onceden kistlerim vardı ama tedavi gördüm. Hiç kalmamıştı. Birkaç ayda bu kadar rahatsız edici bir sekilde yenileyebilir mi acaba?
Belki tedavi sirasinda cook kucuktu buyumus olabilir.yada havalar sogudu ayaklarinizi karninizi usutmus olabilirsiniz.ayaklarinizn altina sicak su torbasi yada sicak havlu gibi bisey alip dinlenn faydasi olur.sakin karniniza koymayin ama

Belki tedavi sirasinda cook kucuktu buyumus olabilir.yada havalar sogudu ayaklarinizi karninizi usutmus olabilirsiniz.ayaklarinizn altina sicak su torbasi yada sicak havlu gibi bisey alip dinlenn faydasi olur.sakin karniniza koymayin ama
Çok teşekkür ederim. Hemen bu sıcak su torbası işini halledeceğim.

Aaa çok aç kalınca banada öyle oluyor..

Ya çok acıktınız sizde

Yada acıktınız sizde çok..

Gebelik testlerinde kimi kadınların hamilelikleri geç sonuç verebiliyor.
Kan testiyle kesin sonuç alabileceğinizi düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.

Gebelik testlerinde kimi kadınların hamilelikleri geç sonuç verebiliyor.
Kan testiyle kesin sonuç alabileceğinizi düşünüyorum, hakkınızda hayırlısı olsun.
Tesekkür ederim. Birkaç gün daha gelmezse kan testi yaptıracağım artık.

Ben de buna benzer belirtiler yaşamıştım test yaptım negatifti 2 gün sonra tekrar test yaptım pozitif çıktı. Testi erken yapmış olabilirsin 1 hafta bekle bence ya da doktora git bi kan testi yaptır hakkında hayırlısı olsun..

O zaman bir test daha yapayım ben iki gün sonra. Ondan sonra da negatif çıkıp şikayetlerim devam ederse bir doktora görüneyim.
Kokulara da cok hassasım, sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum. O kadar belirti var ama negatif. Cok telaş yaptim şu an :KK17:

Back
X