kızlar bana biraz moral verirmisiniz

Tebrik ederim celin'cim,hayırlı olsun bebişin,Rabbim sağlıcakla göndersin annecine....hiç üzülme kasma kendini.bak ben hiç cesaret edemiyorum bebeğe,2 yıllık evliyim ve diyorumki 2 yıl daha yapamam.korkudan benimkisi,hem doğum korkusu hemde zor bir hayat yaşadım ,bebek dahada yük olacak gibi geliyor:sinifsinif:ama biliyorumki yanlış yapıyorum,çok pişman olucam bebek yapmadığıma,bazen adetim gecikince içimde bi sevinç oluyor bebekmi var diye.halbuki korunan kadının bebeğimi olur:umursamaz:4 gün önce test yaptım negatif çıktı biliyodumda sonucu aslında ama üzüldüm.kollarım acıdı inan neden bizi boş bırakıyosun diye,bedenim sanki bana küskün bebeksiz bıraktım diye:2:yani ben mutsuzum ama aynı zamanda cesaretsizim.sen benim yaptığımı yapma,bebişinin tadını çıkar,anne ol,melek ol,korkma sevin.bol bol dua et bebişin hayırlı bir evlat olsun diye,ona kuran oku karnındayken,onu sev...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…