Kızlar bana da bi akıl verin

history1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
3.010
2.826
133
39
Objektif olarak düşünemiyorum belki diyip sizden de fikir almak istedim.
Biz iki kardeşiz bir abim var bugüne kadar sorun yaşamadık abimin eşiyle de aramız gayet iyiydi fakat evlendikten sonra kirginliklarim başladı.6 aydır evliyiz evlerine bir kez bile davet etmediler. Ben yemeğe çağırdım onları evime de bir kaç kez davet ettim.
Her hafta yengemin yakınlarına gezmeye gidiyorlar beni bir kez arayip nasılsın hamilelik nasıl gidiyor vs.bile demiyorlar gelip gitmiyorlar eşim bile farketti.
Şu an kararsizim abimi ya da yengemi arayip kirginim size demeli miyim yoksa bekliyim mi kafamı çok kurcaliyor moralim bozuluyor.

Anneniz yok mu o sorsun. Bazı tipler küsebilmek için böyle yapıyor. Fırsat kolluyorlar. Siz bir şey deseniz küserler. Bebeği mi kıskandılar acaba?

Anneniz yok mu o sorsun. Bazı tipler küsebilmek için böyle yapıyor. Fırsat kolluyorlar. Siz bir şey deseniz küserler. Bebeği mi kıskandılar acaba?
Annemle pek araları yok ailede en iyi benle anlasirlardi.onların da çocuğu var bebek olayını kıskanmamislardır herhalde.

Senin abin de hanimkoylu olmuş yani ne güzel bizimki gibi:) boşver takma ama çok uzuluyo san söyle tabi abin sonucta

Rahat birakmak istiyor olamazlar mi? Ben birileri beni cagirmayinca ve bana gelmeyince seviniyorum valla, siz de oyle yapin ille de gorusmek zorunda degilsiniz kendinize baska ugraslar bulabilir veya arkadas istiyorsaniz arkadas edinebilirsiniz
Ben de haksızlık etmiyim onlara belki iyi niyetliler dusunemediler falan diyorum.

yengeye deglde bnce abınle kons ama aranzdaı ıletısım nasıl bılemem abınzn kısılıgı one bnce brda sıze ne tepkı vrecegnı sız bılrsınz tanıyan sızsızını yanı....

Ben de haksızlık etmiyim onlara belki iyi niyetliler dusunemediler falan diyorum.
Canim misafir agirlamak zor valla insanlara da hak veriyorum ben de birileri evime gelince artik rahatsiz olmaya basladim hele ki ben hamileyken gelip de bana yuk olanlara hepten nefretle bakiyorum su an;) o derece yorulmusum demek ki, o nedenle ne ben gideyim onlara ne de onlar bana gelsinler diyorum
Bizde aile buyuklerinde toplanilir ayrica, kardesim yok ama kuzenlerim geldiginde anneme gelirler ben de anneme giderim oyle gorusuruz hem genclere yuk olunmaz malum herkes calisiyor evlerimiz de kucuk vs zor oluyor ama annemin evi buyuk calismiyor da rahat oluyor

Beklenti içine girmeyin bence. Siz de bir süre aramayın etmeyin, kırıldığınızı fark edeceklerini umuyorum. İlk etapta söze dökmemenizi tavsiye ederim.

Benimde gorumce yemeğe davet etmedi hiç de problem etmem. Aksine sevindim.

Peki olur da birgün ararlarsa :) kirginligimi dile getirmeli miyim sizce ?
Hayır :KK25: hatalarını anlamışlar demek ki. Üstüne gitmeye değmez. Bir de gelin-görümcelik hassas bi konu. Biz de çok iyiyiz ama ufak şeylerin üstünü kapatmayı tercih ederim hep, biraz da mesafeli olmayı. Böylesi eminim sizin için de hayırlı olur. Düşünmemeye çalışıp bebeğinize odaklanın, bol bol uyuyup, gezip, film falan seyredip henüz morarmamış göz altlarınızın, yolunmamış saç ve derinizin, kusmuklanmamış kıyafetlerinizin falan tadını çıkartın :anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK5:

Çok tat
Hayır :KK25: hatalarını anlamışlar demek ki. Üstüne gitmeye değmez. Bir de gelin-görümcelik hassas bi konu. Biz de çok iyiyiz ama ufak şeylerin üstünü kapatmayı tercih ederim hep, biraz da mesafeli olmayı. Böylesi eminim sizin için de hayırlı olur. Düşünmemeye çalışıp bebeğinize odaklanın, bol bol uyuyup, gezip, film falan seyredip henüz morarmamış göz altlarınızın, yolunmamış saç ve derinizin, kusmuklanmamış kıyafetlerinizin falan tadını çıkartın :anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK5:
Çok tatlisin :KK68::KK68:teşekkür ederim.

Belki düğün aşamasında yaptığınız bir eleştiri ufak ta olsa rahatsız etmiştir Onu.Samimi olmak istemiyordur.Bunu kendisine sorabilirsiniz.Seni kıracak birşey mi yaptım,bana neden tavırlısın diye.Abinize sorarsanız abinizde yengenize söyleyecektir,Bana sormuyorda abisine mi şikayet ediyor beni diye düşünebilir.

Back
X