Kizlar bana da cinsiyet tahmininde bulunur musunuz birinde 10 hafta digerinde 11 haftalik

Hadi inşallah 2 kızımdan sonra bir oglus olsun çok isterim ama doktor erken da cinsiyet için dedi söylemedi birsey
Canım bana erkek gibi geldi oluşumu hizlı baya inşallah gönlüne göre versin Allahım öğrenince yaz ama bizde 9+3 sence benim cinsiyet nedir

Eklentiler

• DD61D945-89B0-4E67-8F29-32398E34BA71.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 18
Canım bana erkek gibi geldi oluşumu hizlı baya inşallah gönlüne göre versin Allahım öğrenince yaz ama bizde 9+3 sence benim cinsiyet nedir
Kese yapısı oğlana benziyor gibi sanki çıkıntida var gibi ama kafa yapısı da kıza benziyor arada kaldım valla hayırlısı olsun inşallah Rabbım gönlüne göre versin

Kese yapısı oğlana benziyor gibi sanki çıkıntida var gibi ama kafa yapısı da kıza benziyor arada kaldım valla hayırlısı olsun inşallah Rabbım gönlüne göre versin
Canım içinden geçen kız ama Allahım erkekte nasip ederse başımın üstüne tabiki sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…