- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
biraz ayrıntılı anlatacam sanırım.2 aylık evliyim.eşimin çalıştığı yere tayınım çıktı ve burada kimseyi tanımıyorum.ne arkadaş ne akraba hiç kimse yok.ailem ise çook uzakta.eşim yaklaşık bir yıldır burada ve onun çalıştığı ortamda kafa dengi bir çok arkadaşı var.ve benim arkadaşım yok diye onunda arkadaşlarıyla zaman geçirmemesi haksızlık gibi geldi bana.gecen cumartesi arkadaşları çağırdı çarsıya okey oynarız dıye.zaten hepsini tanıyorum arkadaşlarının bize geldiler oturmaya neyse bende o gun cok sıkıldım bunaldım ve ağladım.eşime anlattım kimse yok evle iş arasında gelip gitmekten bunaldım dıye.senin yıne vakit gecirebielecegin insanlar var ama ben yalnızım dedm baya dolmuşum çok ağladım.eşim hemen gidip geleceğini söyledi ve gelince sinemaya gidelim dedi.neyse saat 6 da çıktı.bekliyorum gelen giden yok.küstüm kendimce ama saat 10 oldu aradım telefon kapalı.merak ettim kaza filan mı yaptı dıye.saat 11.30 da geldi.okeyden sonra arkadaşının evine gidip maç izlemişler şarjı bitmiş haber vermek aklına gelmiş ama zamanın farkına varamamış ve bir tane de bira içmiş.bende yaptıkları için tesekkür ettim aklına gelmediğim için ve bana verdiği değer için gittim yattım.sonuç olarak o gunden beri konuşmuyoruz ve benden özür bile dilemedi.ne yapacam kızlar.hiç beklemediğim bir şeydi bu.artık inanmıyorum eşime ve bana yalan söylediğini düşünüyorum.siz olsanız ne yapardınız???