ekledim canım. sana tarot yada katina bakmamı istermisin ? istersen göz ten saç rengini,burcunu yazman gerek. merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin. yalnız şimdi biraz işim var bugün içinde bakarım tmm mı canım
Eki Görüntüle 845809 Eki Görüntüle 845810 Eki Görüntüle 845811 Eki Görüntüle 845812 Eki Görüntüle 845813 Eki Görüntüle 845814 Eki Görüntüle 845815 Eki Görüntüle 845816 Eki Görüntüle 845817 Eki Görüntüle 845818 Eki Görüntüle 845819
hayirli fallar olur ins
canim sIkIntilarini siyirmis atmi$sin yüregine ay dogmus ferahlayacaksin
bir yoldan gelicekisn ve seni koruyan bir köpekle kar$ila$icaksin o uluyor gibi olsa bile seni koruyacak canim
alacagin bir haber ver cok yakinda
üstünde cok büyük bir yük ta$iyorsun bu sana cok agir gelmis ama korkma bu yükü seninle payla$icak 2 ki$i daha olcak ve sana yardim edicekler
büyük bir kismetin var gün gelecek cok daha rahat ediceksin ama zamani var sadece sabir ve calismak gerek
temiz güzel bir yerdesin ve oturan biriyle konu$acaksin arkanda seni dü$ünen bir erkek var bu erkek seni sürekli izliyor
5 tane yolun var 1 tanesi silik sen bu 4 yola gidiceksin canim hayatina hareketlenme gelecek
tabakta
bir yoldan geliceksin hemen acele olarak S harfli ki$i ile görü$eceksin canim
bu ki$i bir erkek uzun boylu etine dolgun normal kiloda gibi bir erkek
bir hediye alicaksin bu seni cok sasirtacak
ben seni bu erkekle uzun vadeli bir ili$kiye ba$liyacak gibi gördüm henüz bir adi konmami$ gibi ama bu erkek cok israrci davranacak seni cok dü$ünüyor ve sen uzagindayken bile sana ula$maya calisacak sürekli irtibat icinde olucaksiniz ve görü$melerinizdede bir sIklik görüyorum
gördüklerim bu kadar
katina baktirmak isterim ama ne ho$landigim biri ne de bir sevgilim var sen en iyise bana tarot ac canim i$ a$k ne görüyosan söyle siyah-kahve sacli ,koyu kahverengi gözlüyüm, ten rengim beyaz burcum aslan :)