Kızlar bana lütfen yardımcı olun

Berinamila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
17
12
3
32
Merhaba ben 2 çocuk annesiyim suan 93 kiloyum boyum 1.70 eşimle buralar kilo yüzünden çok sorun yaşıyoruz safra kesesi ameliyatı oldum hemen kilo alabiliyorum böyle bir yapım var Zayıflamak istiyorum ama bi türlü beceremiyorum diyet deniyorum tekrar geri alıyorum aynı kiloyu bi devam edemiyorum eşimde artik madem yapamion tup mide ameliyatı ol falan dedi napcam bilmiyorum bana lütfen yardımcı olurmusunuz

arkadaşım sana tüm samimiyetimle şunu söyliycem ameliyatı aklından sil canını yolda mı buldun sen 2 çocuk annesisin
haydi yine yeniden topiğine bayram sonrası gel motivasyonun da artar ben de sana diyetle değil zihin altını iknayla kilo nasıl verilir, olumlama nasıl yapılır bu konularda yardımcı olurum uzun uzun anlatırım link veririm okursun araştırırsın
diyetle kilo verilmez yada şöyle diyeyim verilir ama fazlası alınır aç kalmadan diyet psikolojisine girmezsen zaten yavaşta da olsa zayıflayacaksın yeter ki iste gülüm
bayram gününü üzgün geçirme keyfine bak neşelen kendini sevmekle başla gece uykuya dalmadan hemen önce kendi kendine sağlıklıyım mutluyum zayıflıyorum diye tekrar et sabah daha mutlu uyanacaksın söz

Çok teşekkür ederim ya valla tüm mutsuzlugumu aldınız inanin okadar zor durumdayım bitek bu kilo yüzünden bir sürü sorun yaşadım aldatilma neler neler zaten benim de sağlık açısından zayıflamaya ihtiyacım var mide problemlerim var ama basaramadim çok sağolun beni mutlu ettiniz Allah ta sizi mutlu etsin bayramınız kutlu olsun bu arada

sağ ol senin de bayramın kutlu olsun :)
yakında çivili sopa üretimine başlamayı düşünüyorum hayrıma kocası sivri dilli hatunlara dağıtıcam bi güzel dövün diye
şaka bir yana sen kilolusun diye mi aldatıyor kocan HAYIRRRRRR sen kendini değersiz çirkin başına ne gelse hak ediyor gördüğün için önce sana kendine güvenmeyi tekrardan öğreticezönce sen kendine değer ver saygı duy ki diğerleri de ona göre davransın kocana gelince bundan bir sene sonra 60 kilo olduğunda herkes seni bekar sandığında sen de kocanın kaslı vücudu yok diye söylen ez onuuuuuu
ben 35 yaşındayım az kaldı 36 olucam :) 166 boyundayım senden kısayım ve daha ağırım şu an 97 ye yakınım 111 kiloydum aralık sonu troid bezim yok ameliyat oldum 1.5 sene önce cerrah şişersin iyice aman dikkat et yediğine içtiğine dedi olmadı mide ameliyatı yaparız dedi ama ben de kendimi kestirecek göz var mı yokk:) diyetle bu işin olmadığını 7-8 ay deneyerek gördüm çerz tabağıyla yemek yedim ekmek yemedim şeker kullanmadım ama tık yok sonunda bu işin kafada bittiğini anladım eft ( duygusal özgürleşme tekniği) olumlama ve çekim yasasını araştırıp sonunda nasıl kilo veriliyormuş çözdüm kendime olan saygım geri geldi ciddi anlamda kendimi seviyorum mutluyum hayatımda ilk defa kendim için zayıflamaya karar verdim hedefim 71 kilo olmak sonrasına bakarız artık:)

B Berinamila face in var mı varsa şunu yaz çıkan sayfadaki fotoğraflar bölümüne bak, hemen şimdi seni motivasyonla doldurmamız lazım kaç katımız şişman kadınlar adamlar filinta gibi manken gibi olmuşlar biz mi başaramıycaz
before and after weight loss daily

Ya sen harika birisin çok. Çok sağol evet ameliyatı bende artık istemiyorum çok haklısın her konuda binlerce kez Sağol inşallah istediğin kiloya ulaşıRsin sende çok sağol iyiki yazmisim inan bütün gün kara kara düşünüyordum çok sagolun

Tamam bakicam şimdi :))))çok sağol valla ya allah razı olsun tekrar
senden de allah razı olsun gülüm ne demek boşuna mı kk de tam destek tam motivasyon var diyoruz
allahın izniyle biliyorum adım gibi eminim en fazla 2 seneye 6 lı haneleri ucundan da olsa görücem çünkü artık nasıl zayıflanır biliyorum takıntı yapmıyorum diyet yapmıyorum acıkmayı bekliyorum doyup doymadığımı kontrol ediyorum hiiç strese girmeden troid bezim yok diye birazcık yavaşta olsa zayıflıyorum ben ayda 1.5 kilo veriyorsam sen 3-4 kilo vericen sonra kilo derdin kalmayacak ama buraya, burdaki dayanışma ve dostluğa alışacaksın sohbet etmek için yine geleceksin başarı öykünü yazacaksın nasıl başardın arkadaş anlat diye mesajlar gelecek sen de hiç üşenmeden ben başardım zor değildi sizde yaparsınız diye cevaplar yazacaksın hepimiz seni tebrik edicez

Inşallah bitanem Sağol ya bana simididen çok büyük destek oldun tekrar tekrar Sağol Allah bin kere razi olsun

Inşallah bitanem Sağol ya bana simididen çok büyük destek oldun tekrar tekrar Sağol Allah bin kere razi olsun
gülüm ikide bir sağ ol deme yaa kendimi kötü hissedicem allah hepimizden razı olsun gönlümüze göre versin sağlıkla zayıflamayı nasip etsin :))
zayıflama işinin ilk kuralı moralini bozmayacaksın moralini yüksek tut sırasıyla tüm sorunların allahın izniyle biter
sana kendi yöntemimi söyleyeyim istersen dene basit stres ve sıkıntılarda çok etkilidir:) birşeyler yada birileri canını mı sıktı olayı söylenen sözleri 1 sene sonra yada 5 sene sonra hatırlayacak mısın genelde hayır o zaman bu gününü neden üzüntüyle ziyan edeceksin boş ver gitsin

aslında moralini bozmak yerine daha da hırslan. kocan bile olsa seni kilondan dolayı böyle kırmaya asla hakkı yok. bunları düşün ve lütfen yemene hareketlerine dikkat et. zayıfladığında eşini eleştiren taraf sen olacaksın ama eminim o zaman kıyamazsın :)

bir kerecikte olsa veririz biz burdan gazı kıysın hatta kuş başı yapsın sonra yine iyi davranmak isterse biz karışmayız kendi bilir

Bence ameliyatı şimdilik düşünmeyin. Biraz yeme düzeninizden bahsetseniz? Belki zayıflamanıza engel olacak şekilde besleniyorsunuz?

Çok sağolun bütün yorumlar için bana güç oldunuz başlıyorum hemen yarından sonra güzel kalpli insanlar iyiki yazmışım çünkü çok takmistim kafaya napcagimi bilemiyordum ama şimdi daha kararliyim sizin sayenizde

madem tam kararlısın bu akşam göbek yağlarını eritmek için başla yoğurt kürüne
3 kaşık yoğurt
yarım limon
1 tatlı kaşığı pul biber
yatmadan yarım saat önce ye suyunu iç sonra mışıl mışıl uyu gülüm

Çok sağolun ya böyle iyi insanlar hala var bilmek çok güzel allah ne muradıniz varsa versin :)
amin cümlemizinkini :))
şimdi bayram diye fazla çevrim içi yok bayram sonu sen gör herkes nasıl yeni bir hevesle kaldığı yerden devam edecek
sen de tabi artık buradasın nasıl olsa hep beraber ideal bedenimiz de olmak için birbirimize destek vericeğiz
senin çocuklar kaç yaşındalar canım okula gidiyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…