- 19 Eylül 2015
- 17
- 12
- 3
- 32
- Konu Sahibi Berinamila
-
arkadaşım sana tüm samimiyetimle şunu söyliycem ameliyatı aklından sil canını yolda mı buldun sen 2 çocuk annesisinMerhaba ben 2 çocuk annesiyim suan 93 kiloyum boyum 1.70 eşimle buralar kilo yüzünden çok sorun yaşıyoruz safra kesesi ameliyatı oldum hemen kilo alabiliyorum böyle bir yapım var Zayıflamak istiyorum ama bi türlü beceremiyorum diyet deniyorum tekrar geri alıyorum aynı kiloyu bi devam edemiyorum eşimde artik madem yapamion tup mide ameliyatı ol falan dedi napcam bilmiyorum bana lütfen yardımcı olurmusunuz
sağ ol senin de bayramın kutlu olsun :)Çok teşekkür ederim ya valla tüm mutsuzlugumu aldınız inanin okadar zor durumdayım bitek bu kilo yüzünden bir sürü sorun yaşadım aldatilma neler neler zaten benim de sağlık açısından zayıflamaya ihtiyacım var mide problemlerim var ama basaramadim çok sağolun beni mutlu ettiniz Allah ta sizi mutlu etsin bayramınız kutlu olsun bu arada
senden de allah razı olsun gülüm ne demek boşuna mı kk de tam destek tam motivasyon var diyoruzTamam bakicam şimdi :))))çok sağol valla ya allah razı olsun tekrar
gülüm ikide bir sağ ol deme yaa kendimi kötü hissedicem allah hepimizden razı olsun gönlümüze göre versin sağlıkla zayıflamayı nasip etsin :))Inşallah bitanem Sağol ya bana simididen çok büyük destek oldun tekrar tekrar Sağol Allah bin kere razi olsun
bir kerecikte olsa veririz biz burdan gazı kıysın hatta kuş başı yapsın sonra yine iyi davranmak isterse biz karışmayız kendi biliraslında moralini bozmak yerine daha da hırslan. kocan bile olsa seni kilondan dolayı böyle kırmaya asla hakkı yok. bunları düşün ve lütfen yemene hareketlerine dikkat et. zayıfladığında eşini eleştiren taraf sen olacaksın ama eminim o zaman kıyamazsın :)
madem tam kararlısın bu akşam göbek yağlarını eritmek için başla yoğurt kürüneÇok sağolun bütün yorumlar için bana güç oldunuz başlıyorum hemen yarından sonra güzel kalpli insanlar iyiki yazmışım çünkü çok takmistim kafaya napcagimi bilemiyordum ama şimdi daha kararliyim sizin sayenizde
amin cümlemizinkini :))Çok sağolun ya böyle iyi insanlar hala var bilmek çok güzel allah ne muradıniz varsa versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?