esra8 ve funmak. içime su serptiniz teşekkürler.. esracım Allah sana da nasip etsin hem de en kısa zamanda inşallah.. funmakcım sen de endişelenme diğer taraftan takip ediyorum seni.. bence bi problem olmayacak.. dr. ultrasondaki yanılma payını hesaba kat.. hepimiz için aslında tek doğru şey var..o da bol bol dua etmek..
inşallah öledir canımcım.. sen de sağlıkla kucağına al.. epey ilerlemişsin maşallah..:kedi:Canını sıkma tatlım yerlesme kanaması olabilir kendini strese sokma bol bol dinlen
Sağlıkla gelsin bebiş inşallah..
inşallah öledir canımcım.. sen de sağlıkla kucağına al.. epey ilerlemişsin maşallah..:kedi:
ben şimdiden 40 hafta nasıl geçecek de bitecek çok heyecanlanıyprumTeşekkür ederim canım biz baya büyüttük :)) maşallah hepimize büyüyecekler annesi.. zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağız:1hug:
benim durdu şimdilik.. bişey yok.. ama pek ayakta gezmiyorum iş felan da yapmıyorum.. sen de bol bol dinlen..kaydirigubbakcemile2cnm geçmiş olsn öncelikle.
bendede kahverengi lekelenme var ve bugün doktora gittik ve keseyi gördüm içinde bebişide.
oda bana progestan verdi.
allaha kalmış gerisi
yat dinlen dedi.
benim durdu şimdilik.. bişey yok.. ama pek ayakta gezmiyorum iş felan da yapmıyorum.. sen de bol bol dinlen..kaydirigubbakcemile2
dr.ım dedi ki.. her kanama düşük kanaması olmaz..her leke ya da kan da panik yapma ama mutlaka haber ver dedi... bi de proluton ampul verdi. haftada bir ben artık yeter diyene kadar vurun dedi...moral bu tip konularda çok etkili dedi...bol bol dinlen dedi.. bi de işleri yavaş yavaş yap dedi..naaptın dr.un nededi ?:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?