• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana yardım eder misiniz?

elif3505

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
33
13
3
25
İzmirde yaşiyorum ve 2 yasinda kizim var çalışmak istiyorum fakat saatleri kreşle uymuyor aşçiyim evlerde yemek yapabilirim günluk gorsonluk , aşcilik yapabilirim yardimci olur musunuz evden sarma kek pasta da yapiyoruz ek olarak geçim sıkıntım olmasa sizlerden yardım istemem lütfen yardim edermisiniz

Tamam çok teşekkür ederim yardimizin için
Bir de bazı fabrikalarda kreş oluyor haftasonu tatil hatta fabrika bünyesinde kreş oluyor işçiler için istanbulda var böyle yerler sabah beraber çıkıyorsunuz evden servisle böyle bir iş bakabilirsiniz belki arkadaşımın çalıştığı yerde 0-12 bile vardı işkura başvurun ya da lcw flo vs haftada 2 gün çeyrek part alır

Bir de bazı fabrikalarda kreş oluyor haftasonu tatil hatta fabrika bünyesinde kreş oluyor işçiler için istanbulda var böyle yerler sabah beraber çıkıyorsunuz evden servisle böyle bir iş bakabilirsiniz belki arkadaşımın çalıştığı yerde 0-12 bile vardı işkura başvurun ya da lcw flo vs haftada 2 gün çeyrek part alır
Teşekkur ederim izmirde hiç böyle biseye rastlamadım duymadim da açikcasi ama araştiricam teşekkür ederim 🙏

Back
X