Aşılama Kizlar bana yardim edermisiniz???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Celena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
70
0
86
Hollanda
Canlar,

Bugun ilk asilamamin 14.gunundeyim. Bu sabah idrar testi yaptim negatifti (biraz erken oldu belki). Fakat 3 gundur atesim var hafiften ve sanki sag yumurtaligima aniden bicak saplanirmis gibi aciyor.

Bugun hastaneyi aradim ve bana yarin gel ultrasonla bakalim dediler. Simdi size sorum su... Eger bir ihtimal yine de hamileysem bu vajinal ultrason keseye zarar verirmi? bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim cunku ben bu hollanda doktorlarina kesinlikle guvenmiyorum! lmaz:lmaz:lmaz:

canım öncesinde kanda test yaptırsan...?

Burada kolay kolay kan testi yapmiyorlar hallisna'cim. Once evde idrar testi yapacaksin, olmadi bi kac gun bekleyip yine yapacaksin, eger hala adet gormediysen o zaman kan testi yapiyorlar. Zaten buradaki tedaviye hic guvenmiyorum ben, turk doktorlarimizi kesinlikle tutmuyor.
Tr de gidersin bi laboratuara. yaptirirsin bi kan testi. Burda doktorun yonlendirmesi gerekiyor. Bu memleketi de sevemedim insanlarini da mafoldumben

celenacım korkma ultrason zarar vermez zaten gebelıgın ılk haftalarında keseyı gormek ıcın vajınal ultrasonla muayene oluyomus canım krkutmayayım ama benımde kasıgıma dedıgın gıbı bıcak saplanması seklınde agrılarım oluyodu kıst cıktı 2 ay onunla ugrastım sen bı gorun bence allah korusun kıst olabılır o sekılde agrıa kıst sebep olmustu bende allah yardımcın olsun ınsallah senınledır melegın:1hug:

Tesekkur ederim canim benimmm
Bende kistten supheleniyorum zaten, hayirlisi bakalim yarin ogreniriz.

Tesekkur ederim canim benimmm
Bende kistten supheleniyorum zaten, hayirlisi bakalim yarin ogreniriz.

caım allah yardımcn olsun ınsallah kıst degıldır ben 2 ay ugrastım asılamam uzadı onun yuzunden neyse belkı rabbım boylesını hayırlı gordu ot cop cy derken gecırdım cok sukur

Gecmis olsun sanada canim.
Ibrahim Saracoglunun sogan kuru kistlere de iyi geliyor diye okumustum forumlarda. Insallah gerek kalmaz ama bakalim artik

Gecmis olsun sanada canim.
Ibrahim Saracoglunun sogan kuru kistlere de iyi geliyor diye okumustum forumlarda. Insallah gerek kalmaz ama bakalim artik

canım evet snırım ben onunla gecırdım tabı yanında btkısel karısımdan cayda ıctım adacayıda ıctım gunde 2 fıncan.asılamamın 2 ay ertelenmesı kaldı bende gerıye bugun 10.gunu asılamamın hayırlısı olsun ınsallah tutunmustur meleklerımız.kana 12.gunde karısıyomus b hcg canım ıdarda 20.gun falan cıkmaya baslıyo dıye duymustum ınsallah bızımledır kuzucuklar dua edelım bırbırımıze canım:Saruboceq:

Insallah canim insallahhhhhhhhhhhh
Dualarim seninle, insallah hamis haberini aliriz kaydirigubbakcemile3

:1hug::Saruboceq:
Insallah canim insallahhhhhhhhhhhh
Dualarim seninle, insallah hamis haberini aliriz kaydirigubbakcemile3

tatlım benım benımde dularım senınle ınsallah tutar asılamalarımız allah yardımcımız olsun sabrımızı bol versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…