canım öncesinde kanda test yaptırsan...?Canlar,
Bugun ilk asilamamin 14.gunundeyim. Bu sabah idrar testi yaptim negatifti (biraz erken oldu belki). Fakat 3 gundur atesim var hafiften ve sanki sag yumurtaligima aniden bicak saplanirmis gibi aciyor.
Bugun hastaneyi aradim ve bana yarin gel ultrasonla bakalim dediler. Simdi size sorum su... Eger bir ihtimal yine de hamileysem bu vajinal ultrason keseye zarar verirmi? bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim cunku ben bu hollanda doktorlarina kesinlikle guvenmiyorum!lmaz: lmaz: lmaz:
Canlar,
Bugun ilk asilamamin 14.gunundeyim. Bu sabah idrar testi yaptim negatifti (biraz erken oldu belki). Fakat 3 gundur atesim var hafiften ve sanki sag yumurtaligima aniden bicak saplanirmis gibi aciyor.
Bugun hastaneyi aradim ve bana yarin gel ultrasonla bakalim dediler. Simdi size sorum su... Eger bir ihtimal yine de hamileysem bu vajinal ultrason keseye zarar verirmi? bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim cunku ben bu hollanda doktorlarina kesinlikle guvenmiyorum!lmaz: lmaz: lmaz:
celenacım korkma ultrason zarar vermez zaten gebelıgın ılk haftalarında keseyı gormek ıcın vajınal ultrasonla muayene oluyomus canım krkutmayayım ama benımde kasıgıma dedıgın gıbı bıcak saplanması seklınde agrılarım oluyodu kıst cıktı 2 ay onunla ugrastım sen bı gorun bence allah korusun kıst olabılır o sekılde agrıa kıst sebep olmustu bende allah yardımcın olsun ınsallah senınledır melegın:1hug:
Tesekkur ederim canim benimmm
Bende kistten supheleniyorum zaten, hayirlisi bakalim yarin ogreniriz.
Gecmis olsun sanada canim.
Ibrahim Saracoglunun sogan kuru kistlere de iyi geliyor diye okumustum forumlarda. Insallah gerek kalmaz ama bakalim artik
Insallah canim insallahhhhhhhhhhhh
Dualarim seninle, insallah hamis haberini aliriz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?