Kızlar bana yardım edin kafam çok karışık...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Eşimle iş dolayı evlendikten sonra bile ayrı kaldık 2 ayda bir bir araya geldik bir kaç ay boyunca... Hamilelikte aynı şekilde... Şimdi tam herşey rayına oturmuşken bi iş teklifi aldı... Çok iyi bi kazanç var... Ama tek sorun yine ayrı kalacağız... Kızımız var... 4 aylık... Ayrı kalma süreci toplam 8 ay... 2-3 ayda bir 3-4 hafta görüşmeyle... Kızımızın geleceği için çok iyi bir firsat ama aklımada şu geliyor... Eşim bebeğimi göremeyecek çok... Belkide ilklerini kaçıracak...:KK43: siz ne yapardınız...lütfen bana yardım edin... Kafam çok karışık

Eşimle iş dolayı evlendikten sonra bile ayrı kaldık 2 ayda bir bir araya geldik bir kaç ay boyunca... Hamilelikte aynı şekilde... Şimdi tam herşey rayına oturmuşken bi iş teklifi aldı... Çok iyi bi kazanç var... Ama tek sorun yine ayrı kalacağız... Kızımız var... 4 aylık... Ayrı kalma süreci toplam 8 ay... 2-3 ayda bir 3-4 hafta görüşmeyle... Kızımızın geleceği için çok iyi bir firsat ama aklımada şu geliyor... Eşim bebeğimi göremeyecek çok... Belkide ilklerini kaçıracak...:KK43: siz ne yapardınız...lütfen bana yardım edin... Kafam çok karışık

zor ama 8 ay dişinizi sıksanız, kızınızın geleceği için iyi bir fırsatmış o yüzden, gerçi gene zor

çok çok zor ama 8 ay diyorsunuz..eğer kazancı sizi çok rahatlatacaksa neden olmasın..paradan önemli şeyler tabiki bunlar ama parasızda olmuyor işte...

yani fark coksa düsünebilirsiniz ama bazen para hersey degil cok sey kaybediyor bu erkekler cocuklarla ilgili.
zaten hep kadin ilgileniyor bide ilk anlarini göremiyorlar bilemicem.

Birgün bile önemli bebek varsa
Bilmiyorum zor bi seçim
Mümkünse sizde gidin
Ya da çok uçurum yoksa paradan vazgeçilebilir, herşey para değil

para amac degıl araçtır
evladınızın ılklerını kacırmak
o bebegın baba eksıklıgınde buyumesı
bunlar cok olumsuz
sanırım esımde bende bu durumda kabul etmezdık

Olmuyor ve eşim çalışıyor sadece ben bebeğimi büyütmeden çalışmak istemiyorum kimsenin bakmasını istemiyorum... Kendim büyüteceğim ...

birtek eşiniz çalışacaksa gitmeli bence..benimde arkadaşımın eşi gitti yurtdışına 2 yıllığına..inanki kredileri ve borçları vardı 3-5 kaldı dönmesine çok çok rahatladılar borçları bitti..hayat bazen önümüze şans verir buda sizin şansınız bence..çok zor kesinlikle üstüne basa basa söylüyorum...

birtek eşiniz çalışacaksa gitmeli bence..benimde arkadaşımın eşi gitti yurtdışına 2 yıllığına..inanki kredileri ve borçları vardı 3-5 kaldı dönmesine çok çok rahatladılar borçları bitti..hayat bazen önümüze şans verir buda sizin şansınız bence..çok zor kesinlikle üstüne basa basa söylüyorum...

Karar vermekte çok zorlanıyoruz...içimdenden geçiyor ama buda biziö şansımızsa diye

Sizin için artıları ve eksileri bir kağıda yazın. Tabi ki para her şey değil ama para yüzünden ıskalayabileceğimiz bir hayat da söz konusu. Arada çok fark varsa ve sizin de gerçekten bu paraya ihtiyacınız varsa bence gitmeli.

Eğer bu süreçte sizde zor durumda kalmayacaksanız temelli değilmiş zaten.8 ay çok uzun bir süre değil.
Para herşey demek değil lakin tek eşiniz çalışıyor anladığım kadarıyla.Bu durumda ekonomik olarak baya rahatlarsınız.
Ayrıca yanınızda olsa bile sabah işe gidip akşam dönecek gün içinde olanları yine kaçırmış olmaz mı?

X