Kızlar bana yardım edın

guger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
82
0
96
Adana
1 yasinda oglum var ve ben bugun hamile oldugumu ogrendim ruhen cok kotuyum icim yaniyor bir yandan vicdan azabi hissediyorum aldirmayi dusunmuyorum ama cesaretede ihtiyacim var calisiyorum insanlar birine bakamadan ikinciye kaldi dicek duyan zaten yuh be diyor ne yapacam ben kimseye soylemek istemiyorum

cnm benim olsun allahtan gelmişş tskms ksfsns sldırma sakın allah onada uzun ömür versin arkadaşım sen insanların dediğine kulak asma SONUÇTA ÇOCUK KOCANDAN DEMİİ KİMSEYE LAF DÜŞMEZ

Son düzenleme:
bence çokgüzel bizim hiç çocuğumuz yok,olsun die uğraşıyoruz,ne güzel Allah dan gelmiş,hiçsıkıntı yapma...

Canım benim, seni tebrik ederim.
Çok güzel birşey. Oğlun 2 yaşında olunca bebeğin doğacak, ikisi bir arada büyür.
Birbirine arkadaş olur, canları sıkılmaz. Oğlun anlamadığı için seni ve kardeşini kıskanmaz.
Giyim sıkıntısını çekmesin, oğlunun elbiselerini bebeğe giyidirirsin.
Sen biraz yorgun olacaksın ama inan ki değer.
Bu çocukların arasında kuvetli bir bağ olacaktır, büyüyünce ayrılmazlar.
Sıkıntı yapma, hamileliğin tadını çıkartmaya bak. Herşey güzel olacak.
Allah sana yadım eder, canım.

canım benim kızımda haziranda 2 yaşına girecek temmuzdada kardeşi olacak şimdiden karnını şişirip bırakıyor bebeğim at at diyor beni taklit ediyor eminim kardeşiylede çok güzel arkadaş olacaklar buda kız olduğu için dünyanın en şanslı annelerinden biriyim diye düşünüyorum keşke benimde 2 yaş arayla kız kardeşim olsaydı ben yaşayamadım o duyguyu ama kızım yaşayacağı için çok mutluyum evet çok zor olacak benim için ama 5 sene sonra rahat edeceğime inanıyorummmm

Allahın verdiğine ne diyebilirizki insanlar ne diyecek diye yaşarsak hiçbir zaman mutlu olamayız kimseyi kafanıza takmayın çocuklarınızla geçireceğiniz mutlu günleri düşünün Allah yardım edecektir korkmayın

cok güzel bence, yas aralıkları da iyi olmuş. aldırmayı düşünmüyorum demişsiniz, eşiniz de istiyorsa ne güzel, hayırlı olsun.

not:konu yanlış yerde sanırım..

ya bence çok güzel bişey hem kime ne ya sen birilerine hesap vermek zorunda değilsin tut ki verdin aynen şöyle söyle biz bu bebeği isteyerek yaptık hazır bebğim varken uykularım bölünüyoken oda aradan çıkar hem yaş aralarının olmaması da güzel olur faln de gerçi kimseyi ilgilenmdrmez inş. hayırlı olur tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…