Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bana yardım edin

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kızlar saçım sarı platinden daha koyu bi sarı ancak kendi orjinal saçıma dönmek istiyorum kendi saçım açık kumral diplerim uzuyor 3 parmak kadar uzadı ama sarı olduğu için sanki boyatamamışım gibi görüntü çıkıyor bunu önlemek için ne yapmam lazım :/ veya küllü kumrala boyayıp öyle mi uzatayım ama şunuda kullanmak istiyorum kendi kumral rengimi uzatıp uçları zamanla kestirerek uçlarda sarı kalsın istiyorum ne yapıcam :/

Sarıdan küllü kumrala nasıl geçebilirim yani saçımı uzatmak için diplerim çok belli olmasın diye direk açık küllü kumrala boyasam ne olur

Saçın küllü kural olur ve daha rahat uzatirsin

Bence sacin uzayana kadar kendi rengine boyatabilirsin hem kotu bir goruntude olmayacaktir daha sonradanda uclarina ombre yaptirabilirsin cunku bu durumda kendi sacinin uzayip uclarin sari ombre kalmasj yillar alir heralde :)

Bence sacin uzayana kadar kendi rengine boyatabilirsin hem kotu bir goruntude olmayacaktir daha sonradanda uclarina ombre yaptirabilirsin cunku bu durumda kendi sacinin uzayip uclarin sari ombre kalmasj yillar alir heralde :)
evet canım bende öyle düşünüyorum ama şimdi açık küllü kumralı alıp boyasam tutarmı acaba? diplerim kendi rengim renk farkı olur mu komple boyayınca? bencede komple boyayıp zamanla uzayınca uçlara sarı attırayım yoksa böyle param yokmuş boyatamamışım dipleri gibi duruyo

Kızlar saçım sarı platinden daha koyu bi sarı ancak kendi orjinal saçıma dönmek istiyorum kendi saçım açık kumral diplerim uzuyor 3 parmak kadar uzadı ama sarı olduğu için sanki boyatamamışım gibi görüntü çıkıyor bunu önlemek için ne yapmam lazım :/ veya küllü kumrala boyayıp öyle mi uzatayım ama şunuda kullanmak istiyorum kendi kumral rengimi uzatıp uçları zamanla kestirerek uçlarda sarı kalsın istiyorum ne yapıcam :/

ters ombre yaptırıyorlar bunun için..

evet canım bende öyle düşünüyorum ama şimdi açık küllü kumralı alıp boyasam tutarmı acaba? diplerim kendi rengim renk farkı olur mu komple boyayınca? bencede komple boyayıp zamanla uzayınca uçlara sarı attırayım yoksa böyle param yokmuş boyatamamışım dipleri gibi duruyo
Ayy hahaha allah seni ne yapmasin guldurdun beni :D valla boya tercihini yaparken dikkat et simdi diplerdende farkki bi renk tutarsa kotu gorunur kozmetikcilerde yada kuafor malzemesi satan yerlerde sana yardimci olurlar

Ayy hahaha allah seni ne yapmasin guldurdun beni :KK70: valla boya tercihini yaparken dikkat et simdi diplerdende farkki bi renk tutarsa kotu gorunur kozmetikcilerde yada kuafor malzemesi satan yerlerde sana yardimci olurlar
öyle valla sanki bilerek kendimi salmışım dip boyası yapmamışım gibi duruyo çünkü sarıda acayip belli oluyo 3 parmak uzadı diyorum sen hesap et nasıl renk ayrımı var

Hiç sanmıyorum denemeden bilemezsin ama bence dene renk çok güzel

Hı bi de dip rengi var dimi ama siyah değilse asıl saç renginiz çok farklı durmaz ya tonları uyar yani bence
Alıp denemeyi düşünüyorum ama dipleri kendi rengim çıktı ya dipler başka boyalı yerler başka mı olur acaba :mad:

Back
X