Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz

Geç döllenme bi problem teşkil etmiyor dimi haftası açısından felan çok tecrübesizim kusura bakmayın lütfen değer artışı iyi diye söyledi hemşire arkadaşım o yüzden geç döllenme olsa da problem etme demişti

Bu değere doktor karından kese göremez o yüzden gitse de doktorun söyleyeceği şey şu HCG artışını takip edeceğiz 1500 gibi bir değeri geçince doktor keseyi vajinal olarak görebilir
Bu 1500 gibi değer ne zaman ulaşıyor tahmini olarak adetim şuan 3 gün var

Progestan ne için başlatılıyor acaba

Progestan ne için başlatılıyor acaba
Bebek tutunsun diye veriliyor kanama geçiren ve gebeliği yeni olanlara da veriliyor , sizin adet geçmemiş daha o yüzden ben önermiştim ama baya tepki aldım herkesin kendi kararı ama doktor kontrolü en iyisi.. zaten doktor gerekeni söyleyecektir.. hayırlısı olsun

Tabiki herkesin önerisi Farklı olur ve saygı duyarım ben tecrübesiz olduğum için nazicane fikrinizi söylediniz saygı duyarım doktorum artık ne derse bakalım inşallah

Hayir canim problem olmaz usgde +2 -2 hafta normal kabul edilir. Önemli olan aylik kontrollerdeki gelisimi

Bu 1500 gibi değer ne zaman ulaşıyor tahmini olarak adetim şuan 3 gün var
O artışa Göre Şubat'ta kimyasal geçirdikten sonra bu ay tekrar hamileyim adetime 2 gün kala 105 1 gün kala 187 adetim 1 gün geçince 438 3 gün geçince 1350 5 gün geçince 4538 şeklinde ilerledi ama ben vajinal ultrason istemediğim için ve boş gebelik vb ihtimallini de ekarte etmek istediğim için gecikmenin 8. Günü gittim karından kese yolk sac ve kalp atışı göründü
Adet gününde değerin kaç olursa onu baz alarak 2 ye katlaman gerekiyor

Sen kimyasaldan hemen sonra hamile mi kaldın?? Ben de gecen ay kimyasal geçirdim bugün reglim 2 gün geçti aynı belirtilerim var ama psikolojik mi ayıramıyorum

Sen kimyasaldan hemen sonra hamile mi kaldın?? Ben de gecen ay kimyasal geçirdim bugün reglim 2 gün geçti aynı belirtilerim var ama psikolojik mi ayıramıyorum
Evet kimyasaldsn sonraki ay hemen hamile kaldım test yap

Ben tekrar kan verdim 0.795 e düşmüş tekrar yükselmez mi çok üzgünüm şuan
Ben senin de kimyasal geçireceğini tahmin etmiştim değerinden ama üzülme bebekte anormali ne kadar çok olursa o kadar erken kaybediliyor ilk kaybin olduğu için canını çok yakmıştır ama inan üzülecek bir şey değil daha bebek olmadan yumurta ve sperm gidiyor içinden kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak kolay oluyor ve sağlıklı gebelikler yaşanıyor Allah'ın izniyle şimdi kanaman başlar zaten benim 12 haftalık bir düşüğün ardindna kimyasal olunca araştırmıştım infolicombi ve laboquick ovulasyon testi kullandım hamileyim 2 aylık olacak neredeyse çok şükür ikisini araştırmanı denerim ve sakin kendini uzup kasma ben ilk kaybımda o kadar üzüldüm ki kanamam 2 ay durmadı 10 15 doktora gittim en son bir doktor kendini çok uzdugun için 10 günde duracak kanamayi 2 aya cikarmissin kabullen demişti o zaman durmuştu kanamam

Çok üzgünüm çok istiyorduk olmadı rabbim hayırlısını versin

Adet olmazsam ne yapmam gerekiyor

Çok üzgünüm çok istiyorduk olmadı rabbim hayırlısını versin
Üzme kendini kimyasal gebelik geçirmek demek tüplerin açık ve hamile kalabiliyirsun demek ve her kadının başına mutlaka kimyasal geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…