Banyo Dekorasyonu kızlar banyo fayanslarım ve duşakabinim nasıl sizce?

sizce nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $sany.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 207
  • $sanyoo.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 162
  • $lrg-66-prestij_model_1007.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleme:
duşakabinin içi süpper olmuş bence.... Siyah beyaz şahane renkler bende bu renkleri istiyordum ama banyom küçük olduğundan turkuaz yaptırdım...

siyah fayanslar temizlik açısından hassisiyet ister ama çok şık olurlar.güle güle kullanın.

evet canım haklısın zaten o yüzden ağırlıklı beyaz kulladık bordür ve dekorlara hareket katsın diye siyah fayansda kullanıldı

çok güzel canım güle güle kullanın.zaten banyoda ya siyah beyaz gri yada kahve krem severim.çok yakışır bu renkler banyoya.

bu fayansları bende görmüştüm ve çok beğenmiştim
ama banyomuz çok büyük olduğu için
maalesef bakmakla kaldım
duşa kabin düz olsaydı daha güzel olurdu sankimm
güle güle, ağız tadıyla kullanırsınız inşallah

saol canım benimde banyom biraz büyük olsaydı duşakabinimi senin dediğin gibi alıcaktım olsun buda güzel oldu

canım biz de banyoya bunun bi değişiğini yaptırdık.seninki desenli.bizimki parlak içinde küçük puanları olan siyah beyaz fayanslar:) sadece klozetin arkasına 2 sıra,bi de duşakabinin içine siyah fayans kullanıldı gerisi ful beyaz yapıldı.inan gerçekten çok tarz duruyor.evinde mi çektin fotoyu,evinde nasıl durduğunu biliyor musun bilmiyorum.ama emin ol harika duruyor:))) çok güzel bir seçim yapmışsın:) siyah beyaz herzaman harikadır modası da geçmez insanı da zaman geçince sıkmaz:)
yalnız duşakabine bu model seçmeseydin daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.siyah beyaz kendini yeterince gösteriyor.artı bi de duşakabinin çok sık puanlı olması göz yorabilir bence...ama tabi sen bilirsin:)

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım duşakabin yapıldı okadarda kötü durmadı siyah camlıları,normal camlıları da vardı ama su lekesi olur diye malum korktum desen olarak puanlı şeyleri çok seviyorum o yüzden bu seçimi yaptım hepsinin bütün fotoğraflarını koyucam yakında yorumları yine bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…