Kızlar basenlerim çok kalın artik psikojim bozuldu!

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
Bacaklarim daha dogrusu basenlerim cok kalin.Artik agliyorum resmen oturup.Hiçbirseyi yakistirmiyorum giymek istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum.Bacaklarim cok guzel dumduz sutun gibi ama basenlerim,ust bacaklarim cok cirkin.Bana yardim edin ne olur artik kendimden nefret eder oldum :KK43: 64 kiloyum boyum 1.73 :KK43:

kilon boyuna gayet normal
sadece basenlerınden şikayetcıysen bır suru egzersız var

Bacaklarim daha dogrusu basenlerim cok kalin.Artik agliyorum resmen oturup.Hiçbirseyi yakistirmiyorum giymek istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum.Bacaklarim cok guzel dumduz sutun gibi ama basenlerim,ust bacaklarim cok cirkin.Bana yardim edin ne olur artik kendimden nefret eder oldum :KK43: 64 kiloyum boyum 1.73 :KK43:
aynı sorun bende de var yediklerim içtiklerim hepsi basene gidiyor sanki belim incecik ama basenlerim maaşallah yani :KK70:

Bi yüzünü göstermeden foto atarmısın ister buraya ister bana özelden sana çok iyi fikirler sunarım . . :)

Yarın atacağım kizlar..Bende ne yesem basene gidiyor.Bbacaklarim cok kalin bende ince narin bacaklarim olsun istiyorum olmuyor.En etkili formulunuzu beenimle paylasir misiniz? İnternetteki videolar vs. egzersizlerin hiç işe yaramadigini dusunuyorum yada ben kaytariyorim ilk iki gun yapiyorum olmuyor diye moralim bozulup birakiyorum genelde.yazin bikinimi rahatca giymek istiyorum.. cok kotuyum kizlar..

Ne kadar uğraşırsam uğraşayım göbek duruyor göğüslerim hemen küçülüyordu. Küçülüyor dediğime bakmayın zaten çok küçüktüler ve diyette hemen onlar gidiyordu. En son kavitasyon ve lenf drenaj yaptırdım. beğendim. İnşallah çözüm bulursunuz. Aç kalmak çözüm sayılmaz. bölgesel zayıflamada mutlaka o bölgeye göre egzersiz gerekiyor.

Merhaba,
Boyunuzla kilonuz ideal görünüyor. Ben de 1,70 boyundayım ve 60 kiloyum. Şuan diyetteyim gerçi ama yeni başladım daha.
Aynı sorun bende de vardı, fakat diğer tüm arkadaşların söylediği gibi spor yapmanız şart. Bakkala bile araçla giden, masa başı çalışan biri olarak basenlerimi siz düşünün ne hale gelmişti. Ama çok şükür şuan ideal genişlikteler. Yukarıdaki mesajlarınızdan birinde yazmışsınız, "Egzersizlerin bir işe yaramadığını düşünüyorum, yada iki gün yapıyorum sonra işe yaramadı diyip bırakıyorum" diye. Öncelikle burada çok hatalı olduğunuzu kabul ederek, güzel bir egzersiz programı yapmanız gerekiyor. Çevrenizdeki bilgili kişilirden, internetten yada bir salondan destek alabilirsiniz.
Sonra sabırlı olun ve kesinlikle yılmayın.

Ne yazıkki siz sihirli bir değnek istiyorsunuz ama her konuda olduğu gibi, emeksiz yemek olmuyor.
Kolay gelsin ..

Merhaba,
Boyunuzla kilonuz ideal görünüyor. Ben de 1,70 boyundayım ve 60 kiloyum. Şuan diyetteyim gerçi ama yeni başladım daha.
Aynı sorun bende de vardı, fakat diğer tüm arkadaşların söylediği gibi spor yapmanız şart. Bakkala bile araçla giden, masa başı çalışan biri olarak basenlerimi siz düşünün ne hale gelmişti. Ama çok şükür şuan ideal genişlikteler. Yukarıdaki mesajlarınızdan birinde yazmışsınız, "Egzersizlerin bir işe yaramadığını düşünüyorum, yada iki gün yapıyorum sonra işe yaramadı diyip bırakıyorum" diye. Öncelikle burada çok hatalı olduğunuzu kabul ederek, güzel bir egzersiz programı yapmanız gerekiyor. Çevrenizdeki bilgili kişilirden, internetten yada bir salondan destek alabilirsiniz.
Sonra sabırlı olun ve kesinlikle yılmayın.

Ne yazıkki siz sihirli bir değnek istiyorsunuz ama her konuda olduğu gibi, emeksiz yemek olmuyor.
Kolay gelsin ..
Ne kadar surede verdiniz acaba????

bende 169 boyunda 62 kiloyum.belim ince kalçam 100 cm ve bacağımda kalın.kalçam çıkık ama bacaklarımın incelmesini bende isterdim.biraz tiplede alakalı kendinizle barışık olun ben basenli beli ince kadınları beğeniyorum.kaldıkı bacaklarınızda güzelmiş ne güzel..çalıştırın sıkılaştırın ve kendinizle barışın :KK66:

X