Gebeliğin ilk zamanlarında bu tarz lekelenmeler olur.doktorun sözünden hiç çıkmayın hep yatın.zor ama stres yapmamaya çalışın.inşAllah bişi olmaz sağlıkla alırsınız kucağınızamerhaba arkadaslar iyiki boyle bir site var. ben 5 haftalik hamileyim dun bebegimin kesesini gordum. cok bekledik ve oldu dye cok sevinirken sevincimiz yarim kaldi 4 gundur acik kahve suli akintim geliyor doktor hep yatmami sadece tuvalete kalkmami bol su icmemi soyledi. progestan 200 mg verdi sbh aksam almami soyledi.. bunlari uyguluyorim ama azalmadi akintim bgun artti ayaga kalkinca hemen geliyor. icimde ne oluyor nden geliyor bebegim gidicekmi okuyyp gecmeyin neolur bejim icin cok ama cok onemli biseyler deyin lutfen yoldas olun derdime ortaknolun neolur
dr kalkmamanızı önerdiyse kesinlikle dinleyin kardeşimde 7 haftalık hamile kanaması oldu onada dr u aynı şekilde sadece wc ye kalkacaksın yatman gerekiyor demiş 2 çocuğu var üst üste oldu hamilelikleri küçüğü henüz 11 aylık . Bırakın ev işleriniz bi süre beklesin ne ev işi ne yemek bulaşık sizden ve bebeğinizden önemli değil.Rabbim yardımcınız olsunmerhaba arkadaslar iyiki boyle bir site var. ben 5 haftalik hamileyim dun bebegimin kesesini gordum. cok bekledik ve oldu dye cok sevinirken sevincimiz yarim kaldi 4 gundur acik kahve suli akintim geliyor doktor hep yatmami sadece tuvalete kalkmami bol su icmemi soyledi. progestan 200 mg verdi sbh aksam almami soyledi.. bunlari uyguluyorim ama azalmadi akintim bgun artti ayaga kalkinca hemen geliyor. icimde ne oluyor nden geliyor bebegim gidicekmi okuyyp gecmeyin neolur bejim icin cok ama cok onemli biseyler deyin lutfen yoldas olun derdime ortaknolun neolur
canım stres yapma kardeşimin 2 haftadan uzun sürdü çok ağrısıda vardı hala dikkat etmeye çalışıyor ki bi çocuğu mayıs 2013 doğumlu biri 11 aylık emziriyorda 3. ayına kadar emzir demiş dr u. Rabbim ne dilerse o olur yeterki sen sakin ol umutlu ol üzülme inşallah herşey güzel olurkizlar kalkmiyorum yatiyorum. ama bgun doktorra gtmek zorundayim umarım bseybolmazbgun 5. gun hala devam ediyo kizlar ne kadar surceke boyle daha ben yatarim dokuz ay ble yatarim yeterki beebgim benimle olsun. ama morelim.bozuk endiseliyim korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?