kizlar bebegim dusucekmi :(

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
merhaba arkadaslar iyiki boyle bir site var. ben 5 haftalik hamileyim dun bebegimin kesesini gordum. cok bekledik ve oldu dye cok sevinirken sevincimiz yarim kaldi 4 gundur acik kahve suli akintim geliyor doktor hep yatmami sadece tuvalete kalkmami bol su icmemi soyledi. progestan 200 mg verdi sbh aksam almami soyledi.. bunlari uyguluyorim ama azalmadi akintim bgun artti ayaga kalkinca hemen geliyor. icimde ne oluyor nden geliyor bebegim gidicekmi okuyyp gecmeyin neolur bejim icin cok ama cok onemli biseyler deyin lutfen yoldas olun derdime ortaknolun neolur

yanlış birşey söylemek istemiyorum RABB im meleğini sana bağışlar inşallah seninle olur kucağına alacağın günleri görürsünn inşallah.. olumlu düşün ...

Gebeliğin ilk zamanlarında bu tarz lekelenmeler olur.doktorun sözünden hiç çıkmayın hep yatın.zor ama stres yapmamaya çalışın.inşAllah bişi olmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza

Ilk zamanlar bende de oldu,progestan kullandim bir kaç gün sonra kesildi. Dinlen,moralini bozma. Meleğin Allaha emanet,inşallah sım sıkı tutunur sana

Herkesin basina beliyor bu kanamalar merak etmeyin benim 12. Haftalarda sanirim oldu progestan ictim gunde uc kez atlattik yatin bolbol ilacinizi alin insallah atlatirsiniz

Kırmızıya dönmedikçe bir şey olmaz Rabbimin izniyle inşallah. İçini ferah tut. Rabbim yavrunu sana ve eşine bağışlasın inşaAllah.

Uc ay hafif hafif lekenmelerim oldu oglum Yasina gircek cok sukur bisey olmadi yat dinlen cnm seni cok iyi anliyorum insan korkuyo bisey olucak diye

cok cok sagolun Allah razi olsun kizlar. i sallah bebegim benimle olur. lekeler cok sulu kana donuscek dye aklim gdyor ikide bir kontrol ediyorum cok zor bi surec hamile kalmak cok zor oldu sevinemedik bile insallah bisey olmaz. boyle olupta kana donusen varmi acaba yoksa düşecek olsa direk kanamayla agriyla dusermiydi :s

Bende kullandım 9 ay haraket etmedim oğlum yanımda bazen böyle lekeler olur olumlu düşün bol bol dua et bebeğin sana tutunur inş

moralini bozma ve dua et. onun bu dunyada rızkı varsa dünyaya gelecek .sabret ve kendini yorma. inşALLAH sag salim kavusursun melegine.

dr kalkmamanızı önerdiyse kesinlikle dinleyin kardeşimde 7 haftalık hamile kanaması oldu onada dr u aynı şekilde sadece wc ye kalkacaksın yatman gerekiyor demiş 2 çocuğu var üst üste oldu hamilelikleri küçüğü henüz 11 aylık . Bırakın ev işleriniz bi süre beklesin ne ev işi ne yemek bulaşık sizden ve bebeğinizden önemli değil.Rabbim yardımcınız olsun

canim moralini yuksek tut benimde sanirim 11. hafta civarlarinda olmustu igne ve hap kullanmistim 1 hafta boyunca sadece wc ihtiyacim icin kalkmistim istirahat etmistim sonra bi sure ise de ara verdim dinlendim bol bol simdi cok sukur bebeimde bende iyiyiz saglikla kavusmak icin gun sayiyoruz. sen de moralini yuksek tut doktorunun solediklerini iyi uygula bol bol dua et

kizlar kalkmiyorum yatiyorum. ama bgun doktorra gtmek zorundayim umarım bseybolmaz bgun 5. gun hala devam ediyo kizlar ne kadar surceke boyle daha ben yatarim dokuz ay ble yatarim yeterki beebgim benimle olsun. ama morelim.bozuk endiseliyim korkuyorum

canım stres yapma kardeşimin 2 haftadan uzun sürdü çok ağrısıda vardı hala dikkat etmeye çalışıyor ki bi çocuğu mayıs 2013 doğumlu biri 11 aylık emziriyorda 3. ayına kadar emzir demiş dr u. Rabbim ne dilerse o olur yeterki sen sakin ol umutlu ol üzülme inşallah herşey güzel olur

Allahım meleğinizi size ve eşinize bağışlasın inşallah

amin kizlar insallah vucut kabul ettiyse tutyormus zaten ama kahul etmediyse atarmis umarim hersey yolundadir insallah bebegim sagliklidir bejimle kalir. Hersey Allahtan rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…