Çocuk Hastalıkları Kızlar bebegım nefes alış verısı degıstı tacrıbelı anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Nasıl cnm değişti derken
EmZiriken gayet normal nefes alıp verıyordu ama son bor hafta dır iç çekerek nefes alıyor sanki zorlanıyor nefes almakta anlayamadım neden öyle . Yarın zaten aşıya gıdecez doktor a soylıcem de sizede sorayım dedım .

Var mı bebegı emerken nefes alması n da problem plan . Yeni başladı benımkınde beş aylık oldu

İnşallah iyidir. Ben kendi çocuğumda gözlemlemesim belkide ben dikkat etmedim. Soğuk algınlığı falan geçirdi mi? Ağladıktan sonra mı oluyor iç çekmeler?

Bnce bişeyi yoktur cnm normal böle değişiklikler olabilir sen yine de doktora git ama korkma oku üfle bebişini

İnşallah iyidir. Ben kendi çocuğumda gözlemlemesim belkide ben dikkat etmedim. Soğuk algınlığı falan geçirdi mi? Ağladıktan sonra mı oluyor iç çekmeler?
Hayır emerken iç cekıyor nefesi yetmıyor gibi iç cekıyor

Bnce bişeyi yoktur cnm normal böle değişiklikler olabilir sen yine de doktora git ama korkma oku üfle bebişini
Beş aylık oldu tam bugün Allah hayırlı ömür versın yavrularımıza inşAllah Aminnnnn . Bir hafta dır yaklaşık böyle oldu

Hayır emerken iç cekıyor nefesi yetmıyor gibi iç cekıyor
Bilemedim canım. Doktor gerek görürse yönlendirir artık ileri tetkikler için. Hani astım falan o kadar minikken çok nadir. Başkada ne olabilir daha ciğerleri gelişmesiğinden olabilir. Sütün azsa çok kuvvetli emmeye çalıştığından olabilir. Bunlar geldi aklıma. Hemen karalar bağlamamak lazım. Bir şeyi yoktur büyük ihtimalle.

İlk doğduğunda küvezde kaldı üç gün nefes alışverısı ıyı degıldı doktor ben emzırdıkten sonra nefesı ıyı olursa emzırceksın demıstı hastanedeysen . Iyı oldu zaten genelde oluyo bu durum çocuklar da ilk doğduklarında amniyo sıvısı bazen yutabiliyorlar

Beş aylık oldu tam bugün Allah hayırlı ömür versın yavrularımıza inşAllah Aminnnnn . Bir hafta dır yaklaşık böyle oldu
Bnm kide o kadar bnde çok korkuyorum sen gibi herşeyi takıyorum ama biraz serin kanlı olmak lazım cnm çok takma herşeyi bişey olmaz inşallah

İnş ya bişeyi yoktur astım falan normal de öyle degıl emerken yapmaya başladı

Canım hiç korkma burnu tıkanmiştir. serum fizyolojik damladan bebeğin burnuna damlat daha sonrada burun aspiratörle çek bakalım rahatlayacak mi ?

İnş ya bişeyi yoktur astım falan normal de öyle degıl emerken yapmaya başladı
İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir bebek olur. Allah onu ailesine bağışlasın. Başlarda evhamlı olmak çok normal. Her şeyi böyle dert etmek elde olmuyor. Ama öyle böyle büyüyor bebekler. Allah çaresiz dert vermesin.

Aminnnnn

Burnu tıkalıysa burnundan nefes alamıyorsa nefessiz kalıp derin nefes alıyordur. Doktora sorun muhakkak ama burnunun tıkalı olmamasına dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…