- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
bebegimin nefes alış verısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EmZiriken gayet normal nefes alıp verıyordu ama son bor hafta dır iç çekerek nefes alıyor sanki zorlanıyor nefes almakta anlayamadım neden öyle . Yarın zaten aşıya gıdecez doktor a soylıcem de sizede sorayım dedım .Nasıl cnm değişti derken
Bnce bişeyi yoktur cnm normal böle değişiklikler olabilir sen yine de doktora git ama korkma oku üfle bebişiniEmZiriken gayet normal nefes alıp verıyordu ama son bor hafta dır iç çekerek nefes alıyor sanki zorlanıyor nefes almakta anlayamadım neden öyle . Yarın zaten aşıya gıdecez doktor a soylıcem de sizede sorayım dedım .
Hayır emerken iç cekıyor nefesi yetmıyor gibi iç cekıyorİnşallah iyidir. Ben kendi çocuğumda gözlemlemesim belkide ben dikkat etmedim. Soğuk algınlığı falan geçirdi mi? Ağladıktan sonra mı oluyor iç çekmeler?
Beş aylık oldu tam bugün Allah hayırlı ömür versın yavrularımıza inşAllah Aminnnnn . Bir hafta dır yaklaşık böyle olduBnce bişeyi yoktur cnm normal böle değişiklikler olabilir sen yine de doktora git ama korkma oku üfle bebişini
Bilemedim canım. Doktor gerek görürse yönlendirir artık ileri tetkikler için. Hani astım falan o kadar minikken çok nadir. Başkada ne olabilir daha ciğerleri gelişmesiğinden olabilir. Sütün azsa çok kuvvetli emmeye çalıştığından olabilir. Bunlar geldi aklıma. Hemen karalar bağlamamak lazım. Bir şeyi yoktur büyük ihtimalle.Hayır emerken iç cekıyor nefesi yetmıyor gibi iç cekıyor
Bnm kide o kadar bnde çok korkuyorum sen gibi herşeyi takıyorum ama biraz serin kanlı olmak lazım cnm çok takma herşeyi bişey olmaz inşallahBeş aylık oldu tam bugün Allah hayırlı ömür versın yavrularımıza inşAllah Aminnnnn . Bir hafta dır yaklaşık böyle oldu
İnş ya bişeyi yoktur astım falan normal de öyle degıl emerken yapmaya başladıBilemedim canım. Doktor gerek görürse yönlendirir artık ileri tetkikler için. Hani astım falan o kadar minikken çok nadir. Başkada ne olabilir daha ciğerleri gelişmesiğinden olabilir. Sütün azsa çok kuvvetli emmeye çalıştığından olabilir. Bunlar geldi aklıma. Hemen karalar bağlamamak lazım. Bir şeyi yoktur büyük ihtimalle.
İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir bebek olur. Allah onu ailesine bağışlasın. Başlarda evhamlı olmak çok normal. Her şeyi böyle dert etmek elde olmuyor. Ama öyle böyle büyüyor bebekler. Allah çaresiz dert vermesin.İnş ya bişeyi yoktur astım falan normal de öyle degıl emerken yapmaya başladı
Aminnnnnİnşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir bebek olur. Allah onu ailesine bağışlasın. Başlarda evhamlı olmak çok normal. Her şeyi böyle dert etmek elde olmuyor. Ama öyle böyle büyüyor bebekler. Allah çaresiz dert vermesin.
Ben afrıkadayım yarın doktora gıdecemCanım hiç korkma burnu tıkanmiştir. serum fizyolojik damladan bebeğin burnuna damlat daha sonrada burun aspiratörle çek bakalım rahatlayacak mi ?
Burda serum fızyolojık damla varmı bılmıyorum cekılen Tr de almıştımBen afrıkadayım yarın doktora gıdecem