• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızlar bebegime çok üzülüyorum yardım lütfen :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
18
31
bebeğimin dünden beri kulakları agrıyo daha 5 aylık napcagımı bilmiyorum 10 gündür cenazelerle ugraşim derken kızım maf oldu ortalıkta elini kulağına götürüyo uyuyamıyor doğru düzgün çook üzülüyorum napim bi akıl verin :(

Doktora neden götürmüyorsun? Yani biz ne desek boş. Ne rahatsızlığı varsa öğrenirsin için rahatlar canım. İnşallah önemli birsey yoktur. Belki basit bi üşütmedir.

Doktora götür, orta kulak iltihabı olabilir.
Yazık çocuğa, nasıl ağrıyordur kimbilir.

Geçmiş olsun orta kulak enfeksiyonu olabilir doktor mutlaka ağrısını azaltacak bir ilaç yazacaktır. Benim oğlum 5 yaşında geçenlerde oldu hem antibiyotik kullandık hem de ben kulağına bir damla soğan suyu damlattım çok faydası oldu ama sizinki daha çok küçükmüş inşallah çabucak geçer.

kulagi agriyan çocuk yeri gogu yikar susturamazsiniz
ilaci var ama burdan yazmak dogrumu bilmiyorum, dr tavsiyesi olsun dr agoturun bi an once
bide otit in oncesinde grip olmasi lazim, durup durken kulak agrimaz

bebeğimin dünden beri kulakları agrıyo daha 5 aylık napcagımı bilmiyorum 10 gündür cenazelerle ugraşim derken kızım maf oldu ortalıkta elini kulağına götürüyo uyuyamıyor doğru düzgün çook üzülüyorum napim bi akıl verin :KK43:
Güzel arkadaşım cenaze kimin? Başka bir aile büyüğü götürsün siz götüremiyorsanız.
Yazık yavruya, ya. 10 gündür bitmez bir merasim, cenazemiz bile.

ilk 1 sene cocugunuza cok dikkat etmeniz gerekiyor.
doktora gitmenizde şart tabiki

Eğer ölen cenazesi olan siz değilseniz alıp çocuğu doktora götüreceksiniz. Niye bekliyorsunuz ki biz burda pamuk al kulağına sok geçer desek onu mu yapacaksınız

bebeğimin dünden beri kulakları agrıyo daha 5 aylık napcagımı bilmiyorum 10 gündür cenazelerle ugraşim derken kızım maf oldu ortalıkta elini kulağına götürüyo uyuyamıyor doğru düzgün çook üzülüyorum napim bi akıl verin :KK43:
doktora goturmen lazim.
antibiyotik kullanmasi gerekir.

Dis cikariyor olabilirmii dis agrisi bebeklerde kulaga atiyor
Benımkınınde ılk dişi çıkarken eli devamlı kulagındaydı..
Diş çıkarma belirtılerını bıldıgımden panıkleyıp doktora gıtmemiştim..
Ama konu sahıbının hemen gıtmesı lazım..kulak önemlidir..

canlarim goturmek istiorumda esim ve kayinvalidem. dioki emzir usutmus gexer kendimde gidemiom ki tek
Kız koş doktora nekadar canı yanıyordur

Doktora gotureceksiniz, baska ne yapabilirsiniz ki?

Doktora neden götürmüyorsun? Yani biz ne desek boş. Ne rahatsızlığı varsa öğrenirsin için rahatlar canım. İnşallah önemli birsey yoktur. Belki basit bi üşütmedir.

Doktora götür, orta kulak iltihabı olabilir.
Yazık çocuğa, nasıl ağrıyordur kimbilir.

Geçmiş olsun orta kulak enfeksiyonu olabilir doktor mutlaka ağrısını azaltacak bir ilaç yazacaktır. Benim oğlum 5 yaşında geçenlerde oldu hem antibiyotik kullandık hem de ben kulağına bir damla soğan suyu damlattım çok faydası oldu ama sizinki daha çok küçükmüş inşallah çabucak geçer.

nasıl ne yapacağım:KK57:

tabi ki doktora götüreceksin buradan duyduğun kulaktan dolma bilgilerle tedavi edecek halin yok ya.

Back
X