kızlar bebeğimi hissetmıyorum ne yapabilirim

neden öyle oldu ki senin ben iki tane düşük yaptım adet görüyorum gibiydi canım bence kendine iyi bir doktor bulman şart sağlık bu şakaya gelmez
Benim de öyle adet sancısı gibi işte ondan dolayı Pek yürümek istemiyorum canm sen nasıl yaptın bi anlatılmışin ya sana zahmet

Hangisi kolaysa sizin için onu yapın sağlık ocağına gitmek, doktorunuza gitmek veya herhangi bir hastaneye gitmek, ama bir an önce gidin!
İnşallah bebişleriniz sağlıklıdır...

Benim de öyle adet sancısı gibi işte ondan dolayı Pek yürümek istemiyorum canm sen nasıl yaptın bi anlatılmışin ya sana zahmet
benim 10 yıl önceydi canım düşüklerim 2 şer yıl arayla oldu ilki adet kanaması gibiydi bişi anlamadım öğrendim 2 gün sonra düştü zaten 2. karnımda öldü 4 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ona ama hafif atlattım aslında 6 haftalıktı küçüktü ama bi umut 4 aya kadar bekledim belki diye sonrada ilaçla düşmesini bekledik kuzum öyle bi tutunmuş ki düşmedi kürtaj olmak zorunda kaldım sonunda ama hafif atlattım ağrım sancım olmadı pek

benim 10 yıl önceydi canım düşüklerim 2 şer yıl arayla oldu ilki adet kanaması gibiydi bişi anlamadım öğrendim 2 gün sonra düştü zaten 2. karnımda öldü 4 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ona ama hafif atlattım aslında 6 haftalıktı küçüktü ama bi umut 4 aya kadar bekledim belki diye sonrada ilaçla düşmesini bekledik kuzum öyle bi tutunmuş ki düşmedi kürtaj olmak zorunda kaldım sonunda ama hafif atlattım ağrım sancım olmadı pek
Anladim canm cok gecmis olsunnn; ( ; ( :(

Rabbim sabrını vermiştir e okadar beklediniz buyumdimibic peki canım ya da zehirler falan diyorlar ya hani bazı insanlar

Rabbim sabrını vermiştir e okadar beklediniz buyumdimibic peki canım ya da zehirler falan diyorlar ya hani bazı insanlar
yok büyümedi hiç gelişimi durdu zaten ondan kürtaj oldum ama düşmedi de işte yok canım zehirlemedi ama herkesin aynı olmayabilir tabii

yok büyümedi hiç gelişimi durdu zaten ondan kürtaj oldum ama düşmedi de işte yok canım zehirlemedi ama herkesin aynı olmayabilir tabii
AllahAllah baya bir beklwtmisler. Bende beklesem birşey olmaz yani beklicem derken 2 gün maksimum. 3 gün. Çünkü ben düşük yaptım canim benden iki parca et geldi yani tam br bebek çıktı 6 haftalık diye düşünüyorum

Ya beni dünkü doktor korkuttu aslında biliyormusun hemen kurtaj dedi ama daha bakmadı bile bende hafif ağrım var diye gittim öyle çok abartı bir kanamam da yok sadece rahim duvarım incelemmiş dedi.yoksa herşey Normal sadece agrilarim var. Oda normaldir herhalde daha dün değil evvelki gün dusuk yaptim.ve içimden çıkınca hemen rahatladım ama sonra işte yine hafif agrilarim oldu. Belkide normaldir yani bu ağrılar da

Yorumları tek tek üşenmeden okudum.
Yaşadığınız durum gerçekten çok zor ancak burada kabahatli olan tek kişi sizsiniz.
Bebeğinizin gelişimi durmuş ve siz kürtaj olmak yerine bebeği ilaçla düşürme yolunu seçip durumu daha da zor hale getirmişsiniz.
Yorum yapan arkadaşlara baktım da çoğu kendi düşüğünü anlatmış yada doktorları suçlamış.
Kendi seçiminiz olan bir durumu kimseye yüklemeye hakkınız olmadığı gibi sonuçlarına da ancak siz katlanacaksınız.
Siz niyet etmiş gebe kalmışsınız Rabbim de hayr görmemiş erkenden bu bebeği almış şayet durum daha farklı olsaydı örneğin bu bebek biraz daha büyümüş olsaydı düşükle değil suni doğumlu bebeği doğurmak zorun da kalsaydınız nerenizden doğuemayı düşünüyorsunuz?
Madem vajinusmus gibi önemli bir sorununuz vardı neden tedavi olmadan gebe kaldınız ki?
Yazılarınızı okudum ve düşüncesizce davranmanıza gerçekten çok şaşırdım.
Şimdi içeride parça kalmış olsa ve bu durum ileride gebe kalmanıza engel olsun istermisiniz?
Bence bir an önce toparlanıp sakinleştirici iğne ile kürtaj masasına yatıp mutlaka muayene olup yada müdehale ettirmelisiniz.
Bunu yapmazsanız sonuçlar belki de daha da çıkmaz bir hal alacak ve hayatınız tehlikeye bile girebilir.
Belki sözlerim kırıcı olmuş olabilir fakat amacım seni yargılamak aşağılamak vs değil.
Sadece şu anda gebe bir anne olarak senin düşüncesizce davranıp zarar görmeni istemiyorum.
Kendine iyi bir bayan doktor bul ve alttan usg muayenesi ol en azından.
Alttan usg muayenesinde bacaklarını açmıyorsun iç çamaşırını çıkartıyorsun üzerine bir örtü örtüp el yordamıyla vajinadan ultrason sokup içine bakıyorlar.
En azından böyle birşey yaptır ve sağlık durumunun son geldiği noktayı öğren geç olmadan.
Ben evladını yitirmiş bir anneyim ve inan senden çok daha büyük acılar çektim.
Benim bebeğim kocamandı ve önceki doğumum sezaryen olduğu için karnımda ölen bebeğimi kürtajla ve aspratörle parçalayarak aldılar.
Ve ben bebeğimi hiç göremedim.

Kizlar selamm bnde 4 bucuk aylik hamileyim ilk annelik deneyimim doktoruma sordum hic bir korkulacak bir şeyi olmadgini söyledi zaten muanelerde kalp atışlarını dinliyorm şükür bebegimin ilk annelik oldgndan hissedemezmisiz yada karnimiz kalinsa ici yani :)

Back
X