Bebek Beslenmesi kızlar bebeğimi uyandıramıyorum :S

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Acıktığında uyanır demiş arkadaşlar ama sarılığı olan bebek uyanamaz.Sarılık çok uyku yapar.Benim oğlumda tam 1,5 ay uğraştık sarılıkla.3 kere fototerapi gördü 19'a kadar çıktı sarılığı.Mutlaka ama mutlaka uyandırp besle.Çünkü o emip kilo almaya başladıkça düşecek sarılığı.Eğer sarı görüyosan sarılık değerine de mutlaka baktır.Hastaneden çıkarken bizim de hafifti eve çıkınca yükselmeye başladı.Güneş falan fayda etmedi.Çok çektik o sarılıktan sürekli sarı mı değil mi bütün gün kafayı yerdim.Korkulacak bişey değil artık sarılık çaresi basit fototerapi.Sen yine de ihmal etme derim.Sağlıkla büyüt bebeğini.

Bende cok uyuyunca ve emzirmek icinde uyandiramayinca saglik ocagina goturduk zaten goz bebekleri baya sararmisti.simdi 12 ye dustu hastaneden ciktik tabi emzirmeye devam saat basi

aynen öyle
aydınlıkta kontrol edin bu genellikle sabahları olsun genede tahlille belli olur derecesi cnm

Supermis valla! Saglıgında da bı problem yoksa ne güzel! Masallah!

canım sarılıktan tek kurtuluş yolu kalabalık ve havasız ortamlarda bebişi tutmamak ve sık sık emzirmek benim ogluş yarım saatte en geç 1 saatte bir emiyodu o sekilde sarılıktan kolayca kurtulduk sonraları ikide bir emmek istiyo ama sarılık olmasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…