Doğuma Hazırlık kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gammzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
241
0
96
40
İstanbul
kızlar çok şükür allaha bu günleride gördüm bebeğimin cinsiyeti belli oldu ben artık bir KIZ annesiyim şimdiden isim düşünmeye başlamam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum...

GÖZÜN AYDIN CANIM.
OOOOO DAHA ÇOK VAR BiZ BİR SÜRÜ GÜZEL iSİM BULURUZ KIZIMIZA :)

ALLAH hayırlısıya kucağına almayı nasip eder inşallahhh isim olayı kolay ya sağlıklı olsundaa

aman da maşallahhhhhh kız annesi oluyosun demek sen de bendensinnnn

gözün aydın canım mutluluklar dilerim bu güzel günlerinde

sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur inşallah ilk isim ben vereyim( kızımın ismi )
İREM:1hug:

Oleyyy Bi Kiz Daha Geliyo :dance:.hayirli Olsun Canim Kizin..kelin Ilaci Olsa Kendi Başina Sürermiş Bizde Hala Bi Karar Veremedik Isim Konusunda..kafamçokkarıştı

hayırlı olsun canım,ALLAH saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın,cici kızıma bir kardes daha.

kızlar çok şükür allaha bu günleride gördüm bebeğimin cinsiyeti belli oldu ben artık bir KIZ annesiyim şimdiden isim düşünmeye başlamam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum...

ya canım çok sevindim.vbizim oğlana aday çoğalıyor bakalım kızlar ne diyecekk bizimkine.:)):dance:

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın
kızlarımız cogaldı ne guzel

bir KIZ daha geliyo..........hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah......bizde BAHAR koyacağız kızımızın ismini allah nasip ederse..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…