çok teşekkür ederim
evet canım ilk bebişim zaten yeni de evliyim
İlknur ablacım maşşallah ne güzel telaşlar ne güzel mutluluklar bunlar böyle, güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim size.
allahım yaa çok tatlı bişey bu canım allah bebeğinizin sağlıkla,huzurla,mutlulukla bu yatağının içinde uyuyup büyümesini nasip etsin inşallah (amin)
çok tatlı çok şirin bayıldımALLAH sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
canım benimde en çok beğendim takımlardan fakat aklımıza takılan bir sorun var mdf mi suntamı ona göre kayseriye gitmeyi düşünüyoruz bilgi verirsen sevinirim ne kadara aldığını da yazarsan sevinirim:)teşekkürler
oyyy canımın içi taaaa yüreğimin içinden söylüyorum RAbbim inşallah sizede nasip etsin evlat hasreti yaşatmasın
bir an önce gelsin minik kuzularınız
Ermoda E-Ticaret Platformu kızlar burdan aldım :128:
bende bunu düşünüyordum ama hala cesaret edememiştim :)) nasıl begendinmi,hayırlı olsun bu site çok uygun internettenmi sipariş ettin
Karakız hayır olsun bebek odanız. bende aynı markanın ürünlerinden bir kaçını beğendim benim önümde epey uzun bir süre var ama yinede araştırmaya başladım. istanbuldayım bu yüzden ürünü birebir görme şansım yok. ürün göründüğü gibi kaliteli mi ve beşik sallanıyor mu bilgi verirsen sevinirim.
ay maşallah güle güle kullanın işallah bizde 1 ayh sonra başlıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?