Doğuma Hazırlık Kızlar Bebeğimin yatağını Aldık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çok teşekkür ederim

evet canım ilk bebişim zaten yeni de evliyim

İlknur ablacım maşşallah ne güzel telaşlar ne güzel mutluluklar bunlar böyle, güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim size.

rabbim sağlıklı ve hayırlı günlerde kullanmayı nasip eylesin tatlım gerçekten cok güzel...

ve doğumda da 3 avazda kurtulmak nasip olur inşaAllah

Allah ım hayırlısı ile yatagın içini doldursun. sağlıklı mutlu bir şekilde eskitin çok hoş...

allahım yaa çok tatlı bişey bu canım allah bebeğinizin sağlıkla,huzurla,mutlulukla bu yatağının içinde uyuyup büyümesini nasip etsin inşallah (amin)

allahım yaa çok tatlı bişey bu canım allah bebeğinizin sağlıkla,huzurla,mutlulukla bu yatağının içinde uyuyup büyümesini nasip etsin inşallah (amin)

çok teekkürler hayatımmm rabbim cümlemize nasip etsin inşalah aminnnnnnnnn Allah razı olsun

çok tatlı çok şirin bayıldım ALLAH sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

amin cnım çok teşekkürler cümlemize inşallah

bu mdf canım kayseriye gitmenize gerek yok internetten beğenip sipariş edebilirsiniz
ben internetten beğendim babam ordan aldı herşey dahil 580 tl aldılar yatak uyku seti felan .
istanbuldayım istanbula 1 günde geldi ve kurulumu çok kolay hemen yaptık :)

bende bunu düşünüyordum ama hala cesaret edememiştim :)) nasıl begendinmi,hayırlı olsun bu site çok uygun internettenmi sipariş ettin

Karakız hayır olsun bebek odanız. bende aynı markanın ürünlerinden bir kaçını beğendim benim önümde epey uzun bir süre var ama yinede araştırmaya başladım. istanbuldayım bu yüzden ürünü birebir görme şansım yok. ürün göründüğü gibi kaliteli mi ve beşik sallanıyor mu bilgi verirsen sevinirim.

bende istanbuldayım annemler gördü ler ordalar aldı yolladılar kaliteli valla sallanıyor

ay maşallah güle güle kullanın işallah bizde 1 ayh sonra başlıcaz :)

çok teşekkür ederim :) hayırlı olsun sizinkide inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…