kızlar bebeğin kalp atışı sayısı kaçıncı haftada takip edilir?

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
9+2 hamileyim çok şükür.

kalp atışını ve bebeğin küçük hareketlerini bugün gördük şükür.

yalnız kalp atışı sayıs hiç takip edilmedi. kaçıncı haftada sayıldı sizde? doktor göz kararı bakıyor, biz anlıyoruz diyor bize.

9+2 hamileyim çok şükür.

kalp atışını ve bebeğin küçük hareketlerini bugün gördük şükür.

yalnız kalp atışı sayıs hiç takip edilmedi. kaçıncı haftada sayıldı sizde? doktor göz kararı bakıyor, biz anlıyoruz diyor bize.

canım ben şuan 13+1 hamileyim ilk kalp atışını 7+3 de duyduk ama çok küçük olduğu için sayılmadı 11 haftalıkken tam sayı aldık 162 çıktı bizim cuma günü ikili test için gideceğim korkmana yada endişe etmene gerek yok sağlıkla kucağına alman dileğiyle..:nazar:

canım ben şuan 13+1 hamileyim ilk kalp atışını 7+3 de duyduk ama çok küçük olduğu için sayılmadı 11 haftalıkken tam sayı aldık 162 çıktı bizim cuma günü ikili test için gideceğim korkmana yada endişe etmene gerek yok sağlıkla kucağına alman dileğiyle..:nazar:

teşekkürler canım. doğuda bir yerdeyiz, nüfus 150binden fazla. sadece 2 özel var, 1 de devlet hastaensi var büyük.

böyle olunca çok afedersin bazen inek muayene eder gibi hiç sallamıyorlar. eşim hele deliriyor bu duruma, ilde kadın doğuma götürecem seni diyor.

şuan benim 9+5 inşallah
kalp atışını eşim bikaç defa sordu 2 ayrı doktora. biri bakınca anlıyoruz biz norma dedi.

diğeri daha erken dedi, ama şu zaman gelin sayıya bakarızda demedi. yani anlayacağın ikiside salladı.eşim de tabi yine çok kızdı doktorlara.bide bunları tavisye ediyorlar bize, allah bilir diğerleri nasıl:)?

Back
X