Doğuma Hazırlık Kizlar Bebeginize Hangi Ismi Koyucaksiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar bebeginize isim dusundunuzmu yada karar verdinizmi.Benimkinin cinsiyeti belli olmadigindan cok net bir isim bulamadim ama cinsiyetini ogrenince hemen baslicam arastirmaya :)

valla benim erkek olursa ne koyucam bilmiyorum ya bana erkek ismi lutfen

Selam kızlar,
sanırım oğlan ismi bulmak daha zor..ben yiğit ismi üzerinde duruyorum şimdilik ama belli de olmaz tabi:)

eşim senelerdir erkek çocugum olursa 'Alperen' koycam die düşünürmüş ismi bende sevdim olabilir ama kız olursada 'Berra' koymayı düşünüyorum anlamı bereketli hayırseven kadın arapça ve kurandada geçiyor.

KIZIM OLURSA SENA ( Eşimin ve benim ismimizin ilk harfleri )
OĞLUM OLURSA BORA

Allahın izniyle

ya kızlar furkan ismi nasıl sizce ben ege diyorum eşim furkan diyor erkek olursa kız ismi daha bulamadık sizce furkan nasıl kuranda da geçiyormuş

furkanın anlamı iyi ile kötüyü birbirinden ayıran kanıt demek. kuranı kerimin 25. suresi

oğlum olursa yiğit
kızım olursa berrak koyacağım

Rose meraba benim oğlumun ismi furkan .güzel bir isim...
ikinci çocuğuma isim bulmadım.

Selam kızlar,
sanırım oğlan ismi bulmak daha zor..ben yiğit ismi üzerinde duruyorum şimdilik ama belli de olmaz tabi:)

benim 11 aylık oğlumun adı Yiğit ve adı gibi Yiğit bir çocuk,eğer erkek olursa yine Yiğitle uyumlu bir isim düşünürüm Mert,Efe gibi erkek çocuklarına bu isimler çok yakışıyor

Kiz Belemir Cemre Yada Elyesa
Erkekdede Elyesa Olabilir Cunku Peygamber Ismi

bizde kiz veya erkek farketmiyor cünki ismi Deniz olucak insallah yanliz Beraat gecesi cok dua ettigim icin Beraat Deniz istiyoruz oglumuzun adini

biz kızımızın adını NAZ koyacağız babamız istedi bende kırmadım...

bizde bahadır ve akın arasında gidip geliyoruz ama onlarında olacağı kesin değil

hepinizin minikleri adıyla büyüsün inşallah ben hep kız ismi düşünmüştm çünkü hep kızım olacak diyodum ama bebişim 16. haftada sürpriz yaptı ve pipisini gösterdi bize aslında burak ismini çok seviyorum ama kardeşimin adı olduğu için koyamayacağım ama şimdi yeni yeni karar veriyorum çok büyük olasılıkla 'taha eren' olacak sizce güzelmi?

Back
X