Kizlar bebeginize hangi pisik kremi kullaniyosunuz

Kızlar bebeğime hengi pişik kremi kullanmalıyım yoksa sadece pudrasi kullansam siz neler kullaniyosunuz
Ben doktor onerisi ile bebek vazelini kullaniyorm sudocream benm kizima pisik yapti o yuzden hangisinin iyi gelecegi bebeginizin tenine bagli.ek gidadan sonra kizarmalar oldugunda oksizinc kullaniyorum

Sebamed kullanıyorum 2 aylık bebeğim çok şükür pişik olmadı hiç

Gunde yarim saat poposunu aciyorum hava aliyor. Alti tam kurumadan bezi takmiyorum. Krem olarak mustela ve sudocremi begendim. Mor desitin de guzel diyorlar.
Ama sizin sorununuz krem degil. Yediklerinize dikkat etmeniz lazim.

Kızlar bebeğime hengi pişik kremi kullanmalıyım yoksa sadece pudrasi kullansam siz neler kullaniyosunuz
Bi kere pudradan uzak durun, özellikle kız bebekler için hiç uygun değil. Pişik kremi biraz da bebeğinizin tenine uyuma bağlı. Sudocrem evet etkili olduğunu çok duyuyorum ama ne yazık ki içeriği temiz değil, sürekli kullanımı da önerilmiyor. Temiz içerikli bi alternatif için fiyatı yüksek de olsa weleda pişik kremine bakabilirsiniz. Temiz içerik ve zararı tartışmalı kimyasal maddeleri içermemesi bakımından weleda ürünleri gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…