yani ek gıdaya yeni geçmiş bence daha sık verme,çok çabuk sıkılır diye ddüşünüyorum,kızım 11 aylık oldu ben şimdi 4 saatte bir yediriyorum daha doğrusu artık saat takıntısı yapmıyorum ne zaman yemek isterse o zaman bunaltmadan yediriyorum ama genelde 3-4 saatte bir oluyo,,tabi hala sık sık emiyo,ben 6 aylıkken uyanınca bebe büskivisyle kahvaltı niyetine çok doyurucu olmaycak şekilde veirdim,beyaz peynir birazcık,biraz yumurta sarısından,ama asla bunaltmazdım,senin dediğin gibi daha başlamadan elimdekini görünce nasıl çırpınırdı ama açlığından değil bence herşeyi merak ettikleri için,öğlen çorba,akşamda meyve püresi yada kendi hazırladığım meyve suyu,bunlardan 1 kase yerdi hep,hala öyle maşallh iştah iyi ama çok hareketli oldugu için kilo tutmuyo,5 aylıkken 8 kiloydu,şimdi 11 aylık 9 kilo 100 gr,6 ayda 1 kilo aldı ,maşallahı var hiç durmak nedir bilmiyo ordan oraya ordan oraya, 7 ayllıkken emeklemeye başladı o günden beri mümkün değil durmak nedir bilmiyo ama emeklemeyi öğrenene kadar çok sakin bi bebekti,yoğurdu ilk başta hiç sevmedi ,hiç üstelemedim 1-2 aydır severek yiyo,robot değilki onlarda bazen yemek istiyolar bazen istemiyolar,çok üstelemeden ver,3-4 saat aralığı bence iyi