Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan karindan gorebilirsin6+2 de muayene olacağım. Siz ne zaman kese içinde bebişi gördünüz karından mı,vajinal mi?
Geçen hafta çarşamba gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gel dediler haftaya çarşamba inşallah kalp atışı duyulacak şuan 7 haftalık yani ilk gördüğüm zaman 6 haftalıktı ve karından gördük hiç vajinal ultrasonda bakılmadı zaten pek tavsiye edilmiyor6+2 de muayene olacağım. Siz ne zaman kese içinde bebişi gördünüz karından mı,vajinal mi?
Vajinalin zararsız olduğu biliniyor artıkGeçen hafta çarşamba gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gel dediler haftaya çarşamba inşallah kalp atışı duyulacak şuan 7 haftalık yani ilk gördüğüm zaman 6 haftalıktı ve karından gördük hiç vajinal ultrasonda bakılmadı zaten pek tavsiye edilmiyor
Ne mutlu size inşallah bende iyi haberler alırım5+3'te vajinal ultrason ile kese gorundu, dün de 7+2'de yine vajinal ultrason ile bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür...
İnşaallahNe mutlu size inşallah bende iyi haberler alırım
6+3 te karından ultrasonla kalp atışı duyduk, oğluşumu gördüm .6+2 de muayene olacağım. Siz ne zaman kese içinde bebişi gördünüz karından mı,vajinal mi?
Darısı bana inşallah6+3 te karından ultrasonla kalp atışı duyduk, oğluşumu gördüm .
İnşallahsuan karindan gorebilirsin