Kızlar bebeğinizi ultrasonda ne zaman gördünüz

stbmerve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
815
483
18
6+2 de muayene olacağım. Siz ne zaman kese içinde bebişi gördünüz karından mı,vajinal mi?

6+2 de muayene olacağım. Siz ne zaman kese içinde bebişi gördünüz karından mı,vajinal mi?
Geçen hafta çarşamba gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gel dediler haftaya çarşamba inşallah kalp atışı duyulacak şuan 7 haftalık yani ilk gördüğüm zaman 6 haftalıktı ve karından gördük hiç vajinal ultrasonda bakılmadı zaten pek tavsiye edilmiyor

5+3'te vajinal ultrason ile kese gorundu, dün de 7+2'de yine vajinal ultrason ile bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür...

Geçen hafta çarşamba gördüm 2 hafta sonra kalp atışı için gel dediler haftaya çarşamba inşallah kalp atışı duyulacak şuan 7 haftalık yani ilk gördüğüm zaman 6 haftalıktı ve karından gördük hiç vajinal ultrasonda bakılmadı zaten pek tavsiye edilmiyor
Vajinalin zararsız olduğu biliniyor artık

5+3'te vajinal ultrason ile kese gorundu, dün de 7+2'de yine vajinal ultrason ile bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür...
Ne mutlu size inşallah bende iyi haberler alırım

benimde şuan adetime göre 6.1 olarak gözüküyor salı günü randevum var acaba gözükür mü böyle en son idrar testim adetim 2 gün geçince kan verdim 59.3 çıktı değerim ama en son yaptığım test adetim 9 gün geçtikten sonra koyu çıktı bu kadar

Eklentiler

• 0A26DCAB-44A0-432E-BE7F-0EBF2E3735D1.webp
    0A26DCAB-44A0-432E-BE7F-0EBF2E3735D1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
Back
X