Kızlar !! Bebeğinizin oynamalarını kaçıncı haftada öğrendiniz ?

meraba bende 3.uzlerime hamileyim 15haftalıkız doktor erken dedi hareket için ama ben dün gece bir kıpırdama hiseetim normalmi yoksa banamı öyle geldi acaba oynarmı bu hafalarda?

19.haftanın başında hissettim ben pıt pıt şeklinde çok duygulu oluyor:) sanki gazoz kapağını açarsınız da basınçla pıt yapar ya onun gibi o da sanki minicik ayaklarıyla karnıma pıt yaptı şimdi de sürekli dinliyorum pıtlarını yatınca hissediliyor ama...

15. haftadan itibaren hissediyorum.Önceleri kas seğirmesi gibiydi.Sonra karın gurultusu gibi.Şimdi baya dışarıdan görünecek şekilde tepişiyor içeride :D

17. haftadan itibaren karın gurultusu şeklindeydi 22. 24. arasıydı yanılmıyorsam yer değiştirmesini hissettim yani içimde kayıyor gibiydi

15-16. haftalarda seğirme gibi içimde baloncuk patlıyor gibi hissettim şimdiler de kocaman kocaman canımı acıtıyor :nazar:

ben 21.haftanın içerisindeyim,bir iki belli belirsiz birşeyler hissettim gibi ama yanılmış da olabilirim.halen belirgin bir hareket yok.bir an önce hissetsem rahatlayacam.bu haftalarda hissediliyormuş.bende birşey yok.endişeliyim..

ben 21.haftanın içerisindeyim,bir iki belli belirsiz birşeyler hissettim gibi ama yanılmış da olabilirim.halen belirgin bir hareket yok.bir an önce hissetsem rahatlayacam.bu haftalarda hissediliyormuş.bende birşey yok.endişeliyim..

Canım bnde 20. haftamın içindeyim ama pıt pıt diye hissediyorum

18.haftada hissettim gayet net zaten değişik oluyor bağırsak hareketi filan demezsin hiç yani:)

bende 16. 17. haftalarda hıssettım ılk kez.ama suanda gayet ıyı hıssedıyorum.artık kuvvetlı vuruyor kuzum:)))))

9. haftalıkta falan pıt pıt vururdu.. doktorlar bunu kabul etmese de anneler anlıyor bebeğini:) 15. haftada biraz büyüdü o pıt pıtlar.. şimdi 16 haftadayım epey kıpırdadığını hissetmeye başladım günde iki üç kez hemde:) allah herkese yaşatsın bunu..

ben bugün bikaç saat önce bişeyler hissettim ama emin olamıyorum tabi...sanki kelebeğin kanat çırpışı gibi pır pır bişeydi...acaba onun hareketimiydi :26:

bir de bende kasıklarda ve o bölgede alt karında yani çekilme gibi batma gibi bişeyler oluyor...sizde de oluyor mu? normal mi acaba?

16. haftadan beri hissediyorum canım pıt pıt diye meleğimi maşallah diyelim çok güzel birşey ama Allah isteyen herkese kısmet etsin

17.Haftada hissettim ilk kez. Ama öyle bariz bişey değildi.. Şimdi büyüdü bebeğim konuşuyorum hareket ediyor hele babasının sesine hemen tepki veriyor kıskanıyorum:(

Back
X