Kızlar bebeğinizle nasıl oyunlar oynuyorsunuz

Gzdchn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
100
21
Slm arkadaşlar ben de ağustos annesiyim 8 aylık bebeğim var sizler bebeklerinizle ne tür oyunlar oynuyorsunuz yada ona nasıl oyunlar oynatıyorsunuz tavsiyeleriniz nedir?

Arkadaşım ben burda bi şey soruyorum fikir almak istiyorum sen kalkmış hamilelik takvimi diyosun ben ağustos 2014 annelerine sordum sen neden üstüne aldın anlayamadım haa hamileysende inş sağ salim alırsın sende kucağına ama benim sorum sana değil arkadaşım yanlış konuya yorum yapmışsın :)

yani cnm 8 aylık bebeğe genelde şarkılar söylersin spor hareketleri yaptırırsın.. ayağa kalkması için teşvik edersin koltuktan tutunup kalksın da direnci artsın çabuk yürüsün diye.. yürüteç varsa kaçma geldim diyip kovalamaca öğretirsin.. eğitici oyuncaklar alıp küp daire kare vs. yerine atmayı öğretebilirsin.. şimdilik bu tarz şeyler cnm daha küçük bebişin sağlıkla büyüt inş.. yaşından sonra hele birde yürürse oyun alternatifin artar..

yani cnm 8 aylık bebeğe genelde şarkılar söylersin spor hareketleri yaptırırsın.. ayağa kalkması için teşvik edersin koltuktan tutunup kalksın da direnci artsın çabuk yürüsün diye.. yürüteç varsa kaçma geldim diyip kovalamaca öğretirsin.. eğitici oyuncaklar alıp küp daire kare vs. yerine atmayı öğretebilirsin.. şimdilik bu tarz şeyler cnm daha küçük bebişin sağlıkla büyüt inş.. yaşından sonra hele birde yürürse oyun alternatifin artar..
Çok sağol canım benim bebeğim herşeyden çok sıkılıyo ama geçen haftadan beri kulak ağız burun göz nerde onları öğretmeye çlışıyorum bazen burnum nerde falan deyince burnumu tutuyo :)

Çok sağol canım benim bebeğim herşeyden çok sıkılıyo ama geçen haftadan beri kulak ağız burun göz nerde onları öğretmeye çlışıyorum bazen burnum nerde falan deyince burnumu tutuyo :)
maşallah bebişine.. kolay kelimeleri öğret sık sık tekrarla anne mama baba dede gel gibi bunları söyleyebilir sık tekrarlayınca..

X