ağzına sağlık canım tam benim gibi düşünüyorsun.çocuklar evliliğin tadı tuzudurlarValla bu biraz çocuğa bağlı biraz kadına biraz da eşine. Benim oğlum ilk dönem çok gazlıydı sabahlara kadar oturduğumu uğraştığımı günlerce aynı eşofmanı çıkarmadan gece gündüz ettiğimi biliyorum. Ama ilk bir kaç aydan sonra hayatımın artık onunla olduğu ve bu şekilde bir düzen kurmam gerektiği gerçeğine alıştım. Şimdi kuzum'un da dediği gibi daha bi özenliyim kendime. Bu bence biraz insanın kendini ihmal ettiği, 9 ay boyunca kilo aldığı kendini beğenmediği dönemlerin intikamı. Giyin süslen, anne ol, kadın ol hoş bişi.
Eşle ilişkilere gelince... Burda eşin tutumu önemli. Eşiniz size yardımcı oluyorsa, çalışan bir kadınsanız stresinizi paylaşıyor, çocukla gereği kadar ilgileniyorsa ilişkilerinizin bozulması için bir sebep yok. Ama hem ev, hem eşiniz hem de çocuk sizin üzerinize ise eşinizle de ilişkileriniz bozulur kendinizle de. İç dengeniz, psikolojiniz herşey.
Evlilik de çok önemli çocuk da ikisi de ihmale gelmez bu dengeyi de kurabilmek lazım. Ama bu dengeyi hiçbir kadın kendi başına kuramaz eşin desteği şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?