- 7 Ekim 2017
- 333
- 136
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle midir cnm saol yaO hareketlidir de sen hissetmiyorsundur avuc kadar bisey zaten![]()
Ee canim sen yorulunca o da yorulmustur yavrum benim ya kiyamam ben ona :)Kızlar ben 19+5 günlük gebeyim 17.hftmdan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ilk gebeligm dün baya yürüdüm akşama kadar yoğundum gece daha hareketli olurdu oturdum bir kaç harekt etti neden ki bugünde pek hareketli değil byle olan varmi
Duzeldi.cok şükür yorgunluktan herhalde teyzesiEe canim sen yorulunca o da yorulmustur yavrum benim ya kiyamam ben ona :)
:) yani o da saga sola savrulurDuzeldi.cok şükür yorgunluktan herhalde teyzesi![]()
Saol canım sende hamilesn dimi O:) yani o da saga sola savrulurahaha. Duzelmesine sevindim canim benim
![]()
Evet canim ElhamdulillahSaol canım sende hamilesn dimi OB-)
Allah tamamına erdirsin canım ;-) ^_^Evet canim Elhamdulillah![]()
Saol canım benim ilk olunca herşeyi merak ediyorum tedirgin oldum ama iyiyiz teyzesi şimdiCanım bizim 26 haftalık ama gün gün değişiyor 2 gün önce hiç hissetmedim çok panik yapmıştım ama dün bugün hiç durmuyor, sırtı dönük oluyordur belki diyorum bazen az hissedince, o yüzden çok kafaya takma arada olur öyle![]()
Ben 22den sonra başladım canım hissetmeye, hiç hissetmiyordum. Şu an da durmuyor maşallahBende 19+2yim 17.haftalarda daha net hisediyordum simdi hic hisetmez oldum. Doktor asil 22.haftadan sonra hisetceksin dedi ama insan yinede tedirgin oluyor![]()
Heycanla bekliyorum ya cabucak gelsin ozmanBen 22den sonra başladım canım hissetmeye, hiç hissetmiyordum. Şu an da durmuyor maşallahmerak etme sabret uyutmayacak