çok tesekkür ederim.6 . Hafta canım
Duyarsınız inşallah duymazsan korkma annesi biraz geç de gösterebilir kendiniçok sevindim canım senin adına.Rabbim sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin.bende haftaya gideceğim doktora çok heyecanlıyım.inşallah haftaya duyarız kalp atışlarını .
İnşallahDuyarsınız inşallah duymazsan korkma annesi biraz geç de gösterebilir kendini
Hadi yaaa neden uzun sürdü bu kadar bebeğin eşi var mı peki kese gelişimi nasılben 7 haftalıgım hala ne bebek ne kalp atışı duydum.haftaya gideceğim umarım görürüm bebeği
7. Haftada net göstermesi lazımselam kızlar 5 haftalık hamileyim.ŞuaN sadece kese gözüküyor.bebek kaçıncı haftada kendini gösteriyor ultrasonda ?
eşik falan söylemedi de bende sormadım unuttum. daha küçük dedi doktor geç döllenme olmuş o yüzden 10 gün sonra gel dedi.Hadi yaaa neden uzun sürdü bu kadar bebeğin eşi var mı peki kese gelişimi nasıl
bana da haftaya gel dedi.İnşallah bebişini görürüsün kalp atışını duyarsın canımben 7 haftalıgım hala ne bebek ne kalp atışı duydum.haftaya gideceğim umarım görürüm bebeği
haftaya gel dedi canım.7. Haftada net göstermesi lazım
Hadi hayırlısı inşalah rabbim evladını sana bağışlasıneşik falan söylemedi de bende sormadım unuttum. daha küçük dedi doktor geç döllenme olmuş o yüzden 10 gün sonra gel dedi.
Amin canım herkesinkini inşallahHadi hayırlısı inşalah rabbim evladını sana bağışlasın
amin canım inşallahHadi hayırlısı inşalah rabbim evladını sana bağışlasın
inşallah canım inşallahbana da haftaya gel dedi.İnşallah bebişini görürüsün kalp atışını duyarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?