Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mustela dusunuyodum ama son olarak chicco nunkini aldim. Bi tanede unibaby kopuk sampuan aldim.Bebek Şampuanı alıcam ama çok kararsızım hangisini alcağım konusunda yardımcı olurmusunuz? siz hangilerini tercih ettiniz?
Bebek Şampuanı alıcam ama çok kararsızım hangisini alcağım konusunda yardımcı olurmusunuz? siz hangilerini tercih ettiniz?
sebamed almıştım ama mustela konak önleyici köpük şampuana döndüm.
Bebeğimde konak vardı ve ne yapsam bir türlü geçmiyordu bu yüzden mustelaya geçtim.niye değiştirdin peki seba med aldım ben konak önleyici
Bebeğimde konak vardı ve ne yapsam bir türlü geçmiyordu bu yüzden mustelaya geçtim.
başta mustela alcaktım kararsız kaldım keşke alsaymışım.
Peki Mustela'nın normal şampuanı mı yoksa konak önleyici olana mı geçtin? Bi de başka neler gerekiyor? Yağ, losyon, güneş koruyucu filan?
Turuncukasa'dan verdiğim siparişler geldi bugün. Mustela saç ve vücut şampuanı, vücut losyonu ve bebek yaği...konak önleyici köpük şampuana geçtim. vücut şampuanı nemlendiricisi ve pişik kremi var bende.
Turuncukasa'dan verdiğim siparişler geldi bugün. Mustela saç ve vücut şampuanı, vücut losyonu ve bebek yaği...
Teşekkürler canım. Hepimizinki inş...ben oldukça memnunum. miniğiniz güle güle kullansın.
SebamedBebek Şampuanı alıcam ama çok kararsızım hangisini alcağım konusunda yardımcı olurmusunuz? siz hangilerini tercih ettiniz?