Sürekli yanlış erkek tercihlerim

Hep yanlısı çekmek için birazda yanlışlara meyilli olmak gerekiyor .En baştan biraz seçimlere özen gösterseniz 24 yaşında istediği kadar olgun olsun isterse ben yaşıtlarımdan öndeyim desin .40 yıllık yasanmisligi olan bir adamla ne olabilir mantıken.Tamam kabul akıl yaşta değil başta tamam kabul yaşa takilmayalim da arada fark çok bence çok .Niye ömrünün en güzel yıllarında kendimden neredeyse 20 sene önce doğmuş birini tercih edeyimki .İstediği kadar ruhu genç olsun fikirleri benden farklı bir zaman dilimine ait üstelik kendi yasitlari yada ona yakışan n yadtakiler yerine benden neden etkileniyor olabilirki sorun bu soruları kendinize .Olabilirdi fakat ihtimal düşük görüşmeye degmezdi .Onun dışında tanıştığımız insanlara verdiğimiz tepkiler önemli biri beni aranadimi biri yazmayimi kesti biri beni aldattimi bunlara engel olamam .Fakat tepkilerime yön veririm
Üzulmem duygularim kıymetli aramayani aramam niye diye sormam ve aldatilirsam terk ederim.Yani kendime çok değer veririm eşit düzeyde sevecek değecek biri olursada severim.Fakat her insana pay bırakın her zaman guvendiginiz dağlara kar yagabilir her zaman evliliğin 50 yılında bile o zaman bile kendinize ayakta durmaya güvenin.Ayrica ölümlü dünya en kıymetli şey sizsiniz sonra eş sonra sevgili bunu bilin

Sosyal zekanda bir eksiklik olabilir mi
40 yaş plastik cerrah profili bellidir
Saf mısın
Sanki adam 25 gözüküyordu da öyle mi hoşlandın
Annem beni hep erkeklere karşı koruyarak yetiştirdi bu yüzden çok ilişkim olmadı ya da derin ilişkiler kurmadım biliyorum yanlıştı ama bu adamla birlikte olmadım yatmadım sevismedim bana uymadığını da biliyorum aptal değilim ama neden doğru insana denk gelemiyorum bunu da bilmiyorum

Back