- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Ne mutlu size...darısı bize inşallahKızlar benim bebeğim bir iki kez ters düz oldu. Öncelikle 19 haftada tersti 20 de dönmüştü 26 da hala baş aşağı duruyordu sonra 29 da bi gittim bebeğim ters olmuş yine. Bir hafta boyunca egzersiz yaptım bi kaç yöntem uyguladım bol yürüyüş . Döndüğünü net hissetmedim ama bi gece egzersizden sonra resmen karnım çalkalandı çok sert hareket etti. 32. Haftada kontrolde Doğum pozisyonu aldığını öğrendim . Çok şükür . Bidaha dönmez inşlh diye dua ediyorum
Çok teşekkürler bu bilgi iyi oldu...Bide şunu söyleyim döndüğünü anladım ben çünkü makat pozisyondayken çok rahat wc ye çıkıyordum dönünce sıkışık olmaya başladım sürekli az az yapıyorum küçük tuvaletimi. Bebeğimin en güçlü hareketleri göbek üstü göğüs altı. Alt tarafımda narin hareketler çok nadir. Bide hıçkırığını orta ve alt kısımda hissediyorum genellikle
Ayy ne güzel darısı bize inşallah....29 da bi döndü donus o donusdöndüğünü kaburgama giren ağrıdan anladım sağ kaburgama giren ağrıyı sordum ultrason dan baktı ve poposunu dayamış dedi yani doğru tahmin etmişim :)
Kaç haftalıksın canım?Ne mutlu size...darısı bize inşallah
15. Haftada kafasinin asagida olmasi normal mi peki? Dr tepetaklak olmus bebegn kafa asagida fln dedi... hep solda dururdu kafasi beynine kan gitmicek dicem komik olcak :)Kızlar benim bebeğim bir iki kez ters düz oldu. Öncelikle 19 haftada tersti 20 de dönmüştü 26 da hala baş aşağı duruyordu sonra 29 da bi gittim bebeğim ters olmuş yine. Bir hafta boyunca egzersiz yaptım bi kaç yöntem uyguladım bol yürüyüş . Döndüğünü net hissetmedim ama bi gece egzersizden sonra resmen karnım çalkalandı çok sert hareket etti. 32. Haftada kontrolde Doğum pozisyonu aldığını öğrendim . Çok şükür . Bidaha dönmez inşlh diye dua ediyorum
Benim kızım ger gittiğimde bi aşağıda bi yukarıdaydı . O nasıl rahat ediyorsa öyle duruyor . Son haftalara gelmedikçe nasıl durduğunun hiç önemi Yok :))15. Haftada kafasinin asagida olmasi normal mi peki? Dr tepetaklak olmus bebegn kafa asagida fln dedi... hep solda dururdu kafasi beynine kan gitmicek dicem komik olcak :)
Dönmüştür bence canım o bıçak saplanma gibi şeyleri hissediyorum bende sanki içten eliyle kurcalarmış gibi çişim gelir gibi oluyorBende merak ediyorm acaba benim bebiş dönmüşmüdür altta bi baskı hissediyorum sanki bıçak saplanır gibi birde sancı giriyor çok acayip çocuk baskı yapınca. Ben döndüğünü hissedebiliyorum rizeli dediği gibi hıçkırıklar altta
Aynen canım :) içerde tünel kazıyolar : DDönmüştür bence canım o bıçak saplanma gibi şeyleri hissediyorum bende sanki içten eliyle kurcalarmış gibi çişim gelir gibi oluyor
O zaman dönmüştür bebeğin çünkü benim bebiş dönünce başladıAynen canım :) içerde tünel kazıyolar : D
Aynen kuzumO zaman dönmüştür bebeğin çünkü benim bebiş dönünce başladı
24 haftalığım canımKaç haftalıksın canım?
29da gittim dönmemişti.
34 te gittim baş aşağı dönmüştü.
fark olarak kaburgalarım tekmelenıyor bol bol.
bırde kusmadım ama mıde bulantım başladı ılk döndüğü zamanlardı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?