Kızlar bebeklerinizin giyimlerini genelde nereden temin ediyorsunuz?

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
Bizim burada pamidor ve lcw var genelde oralardan alıyorum, mini damla ve andywawa ürünleri de çok güzel.
ancak internet sitesi olarak nerelerden alıyorsunuz ?

unnado, civilim, e-bebek? :26:

selam...tek kelime ile civil. hem ürünleri kaliteli ve güzel.direk mağazasından alıyorum.çokda uygun üstelik değişim yapabiliyorsun istedğin kadar daima güleryüzlüler ben çok memnunum netten ise bi kaç defa butik bebeden aldım ama baktım civil daha uygun ve butikteki ürünlerin birçoğu heeyerde var vazgeçtim bende.

Internetten hic almadim ama varsa kipa ya git.guzel urunleri var.birde turk mali olan aziz bebe yi tavsiye ederim.onun online satisi da var sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Genelde mağaza olarak c&a, e-bebek ve chicco dan alışveriş yapıyoruz. Netten e-bebek sitesine güvenebilirsin. Kıyafetleri çok güzel. Özellikle mamas&papas markası çok iyi. Yumuşacık kıyafetleri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tesekkürler, bugun f&f e baktım guzel 3tshırt 30 lıra,
ben 1 tane aldım teklisinden, bady bakıyorum çünkü çıtçıtlı onların da pamuğu guzel degildı paketli olanlar 5i 32 lira uygundu da pamugunu begenmedım, aslında kendım de f&f den gıyınıyorum çok zaman..

civilim guzel hakikaten, azizbebenin fiyatlar az yüksek geldi bana.
e-bebekte şu ara pek kalmamış guzel bady..

c&a uzak kalıyor ama kesın bakıcam hamileyken görmustum yumsacık seyler var keşke webden alabilsek

butikbebeden çok alışveriş yapıyorum ama bazen 3-6 ay veya 6-9 ay dıyorlar boyutlarını tahminleyemeyebiliyorsunuz marka marka degişiyor o fena.

Back
X