Kizlar bebetime hamilelik testi ve sonuç

Allah bağışlasın benimde bir oğlum var 2.yi istiyorum inşaallah hayırlısıyla nasip olur cümlemize hele bide kız olursa inşaallah ya:)
1 aydan fazla ilişkin olmadığına göre kandada çıkmamış değilsindir ama üzülme canım yine olur inşallah yola devam:) belki stresten gecikmiştir benimde bazen gecikmelerim oluyor bazen 8-10 gün geciktiği oluyor
Bence ilişkiye devam et yumurtlaman gecikmiş zaten bakarsın denk gelirse kalırsın belli olmaz
Inşallah canım benim ya.

Adet oldum kızlar valla sevindim hamile degilim neden gecikti bu kadar diye hayıflanıyordum :KK49:

Adet oldum kızlar valla sevindim hamile degilim neden gecikti bu kadar diye hayıflanıyordum :KK49:

Hadi gözün aydın:) adet gecikmesi de psikolojiyi kötü etkiliyor ya çok geriliyor insan... Benimde geciktiği zamanlar olur sonra olunca mutlu oluyorum hava değişimi stres falanda geciktirebiliyor
Aman başka bişey olmasında önce sağlık

Hadi gözün aydın:) adet gecikmesi de psikolojiyi kötü etkiliyor ya çok geriliyor insan... Benimde geciktiği zamanlar olur sonra olunca mutlu oluyorum hava değişimi stres falanda geciktirebiliyor
Aman başka bişey olmasında önce sağlık
Aynen canım çok zor olmamak ta. Saglik olursa herşey olur.

Back
X