kızlar bebişim 30 hafatlık dünyaya geldi 1300gr ve şuan 4 gündür küvezde yardım edin

beybi34

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
157
0
316
Erzurum
kızlar bebişim 30 hafatlık dünyaya geldi 1300gr ve şuan 4 gündür küvezde aynı durumu yaşayan varmı günler saatler geçmiyo sanki dua edin oğluma Allah yardımcısı olsun siz neler yaptınız bu durumda

canım bu konu hakkında bilgim yok ama inan şu saatten sonra dualarım seninle iyi düşün iyi olsun umarım bebişinde saglıklı olur biran önce

premature bebklerimiz bölümüne bak canım mayısda dogması beklenen bır bebegımızde 30. haftasında dogdu incimini arkadasımızın bebegı belkı onunla konusmak senı rahatlatabılır

canım benim yakın arkadaşımın bebeğide 30.haftada dünyaya geldi.2 ay küvezde kaldı.git gel onları yordu biraz ama şu an 1 yaşında ve turp gibi maşallah.Allah sana ve bebeğine güç versin canım...dualarımız seninle.güzel haberlerle gelirsin inşallah....

canım inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın rabbim yardımcınız ve şifacınız olsun inşallah...

canım Allah yardımcınız olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah dualarımız sizinle pozitif düşün hep, aklına kötü birşey getirme

rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor bi durum en ii yaşıyan bilir hele o camın arkasından bebişini görmeye çalışmak inş sağlıcakla alırsın bebişimi benim meleğim 3 gün yaşıyabildi

canım Allah yardımcınız olsun..Allahın izniyle sağ salim alırsın bebişini kucağına inşallah..

Allah yardımcın olsun canım inşallah sag salim kucagında görürsün bebişini dualarım seninle

rabbim bebişinin iyi olmasına yardım etsin hiç kimseye yaşat ma allahım rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah eve bebişinle gelip bizimle bunu paylaşırsınız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canm Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum ama hep iyi düşümeye çalış umarım sağlıklı bir şekılde alırsın kucağına bebeğini Allah bebeğini sana bağışlasın dualarımız senınle...

Geçmiş olsun inşallah çok çabuk büyür bebeğin. Bende 28 haftalık hamileyim ve bazen çok sıkılıyorum hamilelikten ve artık doğsun istiyorum ama böyle erken doğan ve küvöze konan bebişlerimizi okudukça da çok pişman olup ,üzülüyorum. Allah herkesin bebeğini zamanında doğurmayı nasip etsin.

Allah yardımcın olsun umarım tez zamanda bebeğin iyileşirde kucağına alır evine götürürsün.Dualarım seninle allah kimseye yaşatmasın.

allah bebişinin yanındadır tatlım, hiç korkma allahın izniyle kucağına aldığın günü de göreceksin. yeterki olumlu düşün herşey iyi olur.

Allahim bebegini korusun ve tez zamanda sagligina kavustursun insallah.Dualarim seninle.

Back
X