kızlar bebişim 30 hafatlık dünyaya geldi 1300gr ve şuan 4 gündür küvezde yardım edin

Allah yardımcın olsun ufak doğan bir çok bebek var ve atlattılar çok şükür inşallah senin güzel haberini alırız bizim bi komşu 600 gr doğmuş hem de bundan yıllar önce en az 45 yaşında vardır. komşnun bi kızı var o da bu kadar ufak doğmuş ve maşallah büyüdü. bunlarım yanında sen bebeğini düşünsene onlara seninki maşallah tosn gibi gelir

Allah yardımcınız olsun Rabbım ınsallah bebegını sana ve babasına bagıslar sagsaglım hastaneden cıkıp evınıze donersınız. dualarım sızınle...

benimde dualarım seninle ve bebişinle rabbim bir an önce kavuştursun sizi inşaalhhhhh erken dogmasının bi nedenimi var yoksa yaraamz oglann bir an önce anemin kolarındamı olayım dedi acele etti

canım hiç korkma rabbim yardımcın olsun.bende 30 haftalık doğmuşum ki bundan 23 sene önce tıp o kadari leri değilken.1 ay küvezde kalmışım annemde o zaman çok telaşlanmış ama işte burdayım.bol bol dua et canım bebişin seni hissediyordur sen moralini yüksek tut ve güçlü olsunki oda anneciğinden güç alsın.sabırsız demek ki senin bebişte bende öleyim.sağlıkla büyüt inşallah bebeğini canım.

yeğenim 1.800 kg doğmuştu ama nasıl minickti resmen pamuklara sardılar..
bol bol kemik suyu içirmişti annemler hatırlıyorum da ben küçüktüm o zamanlar..
ama maşallah şimdi 12 yaşında yaşıtlarına taş çıkarır hiç üzme kendini canım bak gör senin bebişte kendini toparlayacaktır :)

Back
X