Kızlar bebişime kıyafet aldım sizce olurmu

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
kızlar bebeğim nisanda doğcak baharlık kışlık elbise aldım o zmanda 6 aylık oluyor ama ben bilmeden o heycanla 3'6 aylık almışım sizce değiştirim mi 6,9 aylık mı alim yoksa olurmu kalsın mı ?

Bence degistir cunki cogu misafir bebek kıyafetleri hediye olarak getiriyorlar :)

Canım öle benim bebeğime hediye alcak insanşar yok çevremde annem olur diyor ama ben biraz pimpirikliyim galiba :)

Canım öle benim bebeğime hediye alcak insanşar yok çevremde annem olur diyor ama ben biraz pimpirikliyim galiba :)

Sorun olucagini sanmıyorum canım 3-6 ay gayet iyi benceRabbim insAllah herkeze evlatlarini hayirlisiyla sagliklisiyla gozaydinligiyla kucagina almayi nasip eder insAllah

Sonbahar ve kışın giyeceği şeyler aldıysanız bence değiştirin, giyemez 3-6 aylık kıyafetler kışın.

kızlar bebeğim nisanda doğcak baharlık kışlık elbise aldım o zmanda 6 aylık oluyor ama ben bilmeden o heycanla 3'6 aylık almışım sizce değiştirim mi 6,9 aylık mı alim yoksa olurmu kalsın mı ?
Değiştir canım çünkü bebeğin o kıyafetleri giyebileceği zamanlar yaza geliyor heba olmasın.

Olmaz değiştir zaten bi aldığını bi ay sonra giydiremiyosun o kadar çabuk büyüyolar

6 9 alsan daha ıyı olur bazı bebekler toplu oluyor 7 aylıkken 6 9 bıle olmuyor 9 12 oluyorlar bakalım bızım bebişler nasıl olacak

Güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim. Hayırlı olsun canımm

Değiştir iade edebiliyorsan iade et zaten getirenler olacak hem ozaman daha başka şeyler alırsın ben sadece 0.3 aylık olandan aldım :)

Cok iyi yapmissin, sağlıkla doğar da giyer inşallah bebislerimiz. Ben de şimdiden azar azar alıyorum Yenidoğan, 0-3 ay,3-6 ay gibi. Nasılsa giyecek. Kıyafet çok lazım, bebekler 2 kat giydirilir. Dolayısı ile çok giysiye ihtiyaç var. Kusacak, pisletecek derken kim bilir günde kaç tane değişecek. Ayrıca bu alış veriş heyecanını da yaşamak ayrı bi keyif. Rabbim giydiği gunleri gostersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…