Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeet miray güzel isim ama malesef yeğenimin ismi :)) ismi gibi ay parçası çoook güzel maşallahBen miray koyacagim anlamida cok guzel hemde fazla kimsede yok :)
tatlım sare güzel anlamı tam olarak ne geçiyor?Sare Azra Elif diyecegim ama fazla kullanilmayan isimler degiller :)
etrafımda bu isimlşer var tanıdıkBerra..
Zehra..
Esra..
Zeynep..
evet doğru diyorsun esila ayet olarak anlamı var tam olarak öğlen namazxıyla ilkindi namaz arası demek olarak geçiyor da.ismin kendisi güzel :)) ama mihrimah evet güzel ay çok karışık kafam mihrimahı da babası pek beğenmedihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-isimleri-kuranda-gecen-kiz-isimleri.906718/
Burada dini isimler yazıyor.
Dini isimler genelde çok kullanılan isimler ama Hafsa, Reyyan, Amine ve Sevde çok bilindik değil.
Esra, Merve, Tuba da güzel ve dini.
Esila'nın anlamını iyi araştır derim, pek manalı değil.
Mihrimah güzel ama :)
inşAllah olur kismet hep 3senelik evliyim hiç bir şeyden ne korundum ne bebek olsun diye bir çaba göstermedim nasip bu zamanaydı oldu yani kismet hep merak etme inşAllah verir Allahım her şerde var bir hayırBi kızım olsaydı eğer artık zor tabi miray koyardim adını Rabbim nasip etmedi işte
Amine ismini beğeniyorum kuzende var herkes almış güzel isimleriAsude,Meyra,Asel,Amine,Sare,Betül,Azra beğendiğim isimlerfikir olur dedim
![]()
inan bu ismi ilk beğendiğimde babası yanaşmadı be ama şimdi senın yazdığını gördüm ya
Esilada güzel Mihrimahta ama bana göre Mihrimah çok güzel görünüyor hayatımalternativ dogru diyorsun ama fazla isim bulamiyorum şu aralar sadece esila ismiyle mihrimah ismi kafama takildi :/
evet doğru diyorsun esila ayet olarak anlamı var tam olarak öğlen namazxıyla ilkindi namaz arası demek olarak geçiyor da.ismin kendisi güzel :)) ama mihrimah evet güzel ay çok karışık kafam mihrimahı da babası pek beğenmedi![]()