Doğuma Hazırlık kizlar bebişimiz KIZ isim bulmakta zorlaniyoruz yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Begendigin isimleri yazarsan oneri vermemiz daha kolay olur hemde alternatifler cikar Allah kolaylik versin cnm kisa isimleri seversen ben bikac tane yazayim
Nisa
Doğa
Beren
Dini olarak alternatifler cogunlukla bilinen isimler canim elif havva meryem ayşe gibi ha bide şevvali cok severim

alternativ dogru diyorsun ama fazla isim bulamiyorum şu aralar sadece esila ismiyle mihrimah ismi kafama takildi :/

Bi kızım olsaydı eğer artık zor tabi miray koyardim adını Rabbim nasip etmedi işte

Hayırlı olsun cnm bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::KK200:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-isimleri-kuranda-gecen-kiz-isimleri.906718/

Burada dini isimler yazıyor.

Dini isimler genelde çok kullanılan isimler ama Hafsa, Reyyan, Amine ve Sevde çok bilindik değil.
Esra, Merve, Tuba da güzel ve dini.

Esila'nın anlamını iyi araştır derim, pek manalı değil.
Mihrimah güzel ama :)
evet doğru diyorsun esila ayet olarak anlamı var tam olarak öğlen namazxıyla ilkindi namaz arası demek olarak geçiyor da.ismin kendisi güzel :)) ama mihrimah evet güzel ay çok karışık kafam mihrimahı da babası pek beğenmedi :D

Bi kızım olsaydı eğer artık zor tabi miray koyardim adını Rabbim nasip etmedi işte
inşAllah olur kismet hep 3senelik evliyim hiç bir şeyden ne korundum ne bebek olsun diye bir çaba göstermedim nasip bu zamanaydı oldu yani kismet hep merak etme inşAllah verir Allahım her şerde var bir hayır

evet doğru diyorsun esila ayet olarak anlamı var tam olarak öğlen namazxıyla ilkindi namaz arası demek olarak geçiyor da.ismin kendisi güzel :)) ama mihrimah evet güzel ay çok karışık kafam mihrimahı da babası pek beğenmedi :KK70:

Reyyan nasil ?

Reyyan; “suya kanmış”, “suya doymuş”, “dolgun”, “semiz” gibi manalara gelmektedir. Bu, aynı zamanda sadece oruçluların gireceği bir cennet kapısının da ismidir. “Cennette Reyyân denilen bir kapı vardır. Oradan sadece oruçlular girer. Oruçlular girdiler mi artık o kapı kapanır, kimse oradan giremez.”

Back
X