Doğuma Hazırlık Kizlar bebişiniz kac ayinda terpenişlerni his etdiniz ve cinsiyeti lutfen yazin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tumurcuq

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
103
34
13
28
Selam kizlar..bebişinizin kac ayinda terpenmesi ve cinsiyeti cok merak edyor beni cunki ben kiz cocugu istiyom ve bebişim 3 ayin tamaminda deberdi..guya soylerlerki kiz cocugu erken terpenrmş sizcede öylemi...ha birde soylerlerki ilk hamilelyi olanlar kiz olan fark etmeden ilk terpenişleri gec fark edermiş...siz ne soyleye bilirsz..ikinci hamilelyi olanlar nasil his ediyor

2.gebeliğim 11.haftada kıpırdanısları hafif hafif hıssetmısmım. Erkek benım kuzu
2.gebelikte daha erken donemde hissedildiği inanışındayım..

Benim ki 14Haftalikti ilk hissetmem. Ama 3uncu gebeligim. cinsiyeti belli değil daha

2.gebeliğim 11.haftada kıpırdanısları hafif hafif hıssetmısmım. Erkek benım kuzu
Yaaa bende kiz cocugu daha daha tez deberir sanmsdm..oysaki nasil istiyom kizim olsun diyee...Allah salikla kucainiza almayi nasib etsin

Genelde erkek cocuklarin daha erken hissedilirmis bende öyle duydum ve ilk bebek hareketleri 24 25 haftadan sonra net olurmuş.
Suan bende 22 haftalık hamileyim kıpırdanma gıdıklanma oluyo suanlik

Genelde erkek cocuklarin daha erken hissedilirmis bende öyle duydum ve ilk bebek hareketleri 24 25 haftadan sonra net olurmuş.
Suan bende 22 haftalık hamileyim kıpırdanma gıdıklanma oluyo suanlik
Anlafim canim..inşAllah salikli olsunda...kizda bizim erkekde bizimdir..Allah konlumuzdekine gore versin inşAllah

Ben hissediyor muyum bilmiyorum yaa. Bi kaç kere bi şeyler hissettim ama gaz mı emin olamadim

Kız bebek, ilk gebeliğim ve 18.haftada hissettim.
Ama cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum. Zaten hareketlerini hissedene kadar cinsiyetini öğrenmiş oluruz genelde, siz öğrenmediniz mi?

Kız bebek, ilk gebeliğim ve 18.haftada hissettim.
Ama cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum. Zaten hareketlerini hissedene kadar cinsiyetini öğrenmiş oluruz genelde, siz öğrenmediniz mi?
Yaa hayir öyrenemedim...belki iki gune falan hetdik o zaman öyrenirsem bikdrcem burda inşAllah

16. haftada ozel hastanede cınsıyetını ogrendım aynı sekılde 16. haftada da kalp atısı gibi karnımda bırseyler hıssederdım ama benım oglum cok hareketlı 2 bucuk aylık suan eli kolu ayagı durmuyor hep hareketlı masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…