Selam kizlar..bebişinizin kac ayinda terpenmesi ve cinsiyeti cok merak edyor beni cunki ben kiz cocugu istiyom ve bebişim 3 ayin tamaminda deberdi..guya soylerlerki kiz cocugu erken terpenrmş sizcede öylemi...ha birde soylerlerki ilk hamilelyi olanlar kiz olan fark etmeden ilk terpenişleri gec fark edermiş...siz ne soyleye bilirsz..ikinci hamilelyi olanlar nasil his ediyor
Genelde erkek cocuklarin daha erken hissedilirmis bende öyle duydum ve ilk bebek hareketleri 24 25 haftadan sonra net olurmuş.
Suan bende 22 haftalık hamileyim kıpırdanma gıdıklanma oluyo suanlik
Genelde erkek cocuklarin daha erken hissedilirmis bende öyle duydum ve ilk bebek hareketleri 24 25 haftadan sonra net olurmuş.
Suan bende 22 haftalık hamileyim kıpırdanma gıdıklanma oluyo suanlik
Kız bebek, ilk gebeliğim ve 18.haftada hissettim.
Ama cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum. Zaten hareketlerini hissedene kadar cinsiyetini öğrenmiş oluruz genelde, siz öğrenmediniz mi?
Kız bebek, ilk gebeliğim ve 18.haftada hissettim.
Ama cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum. Zaten hareketlerini hissedene kadar cinsiyetini öğrenmiş oluruz genelde, siz öğrenmediniz mi?
16. haftada ozel hastanede cınsıyetını ogrendım aynı sekılde 16. haftada da kalp atısı gibi karnımda bırseyler hıssederdım ama benım oglum cok hareketlı 2 bucuk aylık suan eli kolu ayagı durmuyor hep hareketlı masallah