kızlar bebişiniz olunca ismini ne koyacaksınız?

canlarım inşallah olurda düşlediğimiz isimleri koyarız...erkek olursa utku (anlamından ötürü zafer anlamında benim zaferim olcak) kız olursa beren naz...

anam olsun da ismını sonra dusunuruz bır kez allahın ıznı ıle gelsınde ama yınede aklımakılerı yazamadan gecmeyecegım
tufan tuana tuyan bırde turac ınsallah 6 tane cocugum olurda koyarım daha aklımda ısım vaar

benimde allah ksmet ederde bir kızım olursa merve istiyorum eşim öykü, erkek ise tam karar vermedim ama efe yağız baran gibi bir isim istiyorum....

ben kız olursa duru olmasını istiyorum ama nişanlım isminde illa ezgi olacak diyor.ezgi nehir olabilir sizde güzel mi? başka ne yakışır ezgi isminin yanında? erkek olursa yağız efe istiyorum ama nişanlım illa hasan olacak diyor(ölen dedesinin ismi) hasan isminin yanına ne yakışır,bulamadım bir şey..

aslında çok isim var ama erkek olursa utku kız olursa nçok isim var ama efsun da güzel allahım olsunda isim bulurum heralde

ben oğlum olursa mehmet emir koycam(sözlümün ismide mehmet emin onun gibi saygılı ve hayırlı bir evlat olur inşallah:hulya:)

Kız olursa Derin inşallah en kısa zamanda gelir bana. .

kızımız olursa defne,oğlumuz olursada efe koyucaz ismini.isimlerimiz hazır daha bebişimizz gelmedi ama

erkek olursa bera, çağatay, eren, ilker, duha,
kız olursa hüda, ebrar, yağmur, efsa, sena...

bi olsun yeter ki....

olsa keşke ama erkek olursa yunus kağan kız olursa bilge veya eşim ne isterse onu koyarım diye düşünüyorum

Back
X