Doğuma Hazırlık kızlar bebişlerinin cinsiyetleri belli olanlar lütfen bi bakın..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CANSUDE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
271
0
116
Malatya
kızlar hamileliğinizin ilk haftalarındadoktor karnınıza ultrasyondan bakarken ultrasyon aleti ni daha çok sol tarafınızdamı yoksa sağ tarafınızdamı gezdiriyordu ve beklerinizin cinsiyetleri belliyse lütfen cvp yazın hepinize şimdiden teşekkürler

tamamen bebeğin duruşu ile alakalı bir durum.cinsiyet anlaşılmazki

benimde dr sag tarafa bastirarak bakti kizim varr

ama sunu duydumm idarariniz cook aciksaa erkek
cook koyuysa kizzzz

ama sunu duydumm idarariniz cook aciksaa erkek
cook koyuysa kizzzz[/QUOTE]

ama bu gün içerisindeki sıvı tüketimine göre değişmez mi?sabah ilk idrar çok koyu gün içerisnde bol sıvı tüketimiyle açık olur.bunla alakası yoktur bence

kızlar cinsiyet için çin takvimine bakın %90 dogru çıkıyor....bi arkadasım çin takvimine göre hamile kaldı erkek bebegi oldu.bende denedim ve kısmetse bi kızım....saglıklı sıhhatli inşallah..

bebekler genelde once sol tarafta olusur ardından pozısyon degıstırebılır sagdaysa erkek soldaya kız dıye bır gorus yaygındır kı tamamen hurafeden ibaret bence..cınsıyetle ılgılı tum herseyı curuttum ben:)kız solda olur derler benımkı sagda..erkekte tatlı kızda eksı as eresın derler benımkı tatlı oldu ve kız..erkek gobegı sıvrı kız yaygın lur derler benımkı sıvrı..kız anne guzellıgını alır derler benım guzellıgıme guzellık katmıs dıyor herkes:)kızda burun buyur derler hıcte buyumedı:) vs vs vs vs..bunlara ınanma yane..sen ne hıssedıosan odur ben ılk hamıle oldugum andan berı bılıyordum ıcımde bır prenses oldugunu:) Alah hayırlı evlat nasıp etsın..saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah

arkadaşa katılıyorum benim kızda bütün hurafeleri çürüttü, aynı benim yasadıklarımı yazmış 3 farklı doktor bebek kız ayrıntılıda da net bir şekilde kız olduğu anlaşıldığı halde hala herkes bu erkek diyo hay Allahım sanki doktordan daha iyi biliyolar. yani arkadaşım anlayacağın bu tip şeylerle cinsiyet tayini olmuyor Allah ne yazdıysa o olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…