Kızlar ben bir şey yaptım iyi mi kötü mü söyleyin hele :)

Sağolun kızlar yazdıklarınız için. Lakin iyi halimden eser kalmadı. Çöktüm yine. Doktora gittim, tüm hastalıkların psikolojik dedi. Sen bu gidişle kendini kanser bile edersin dedi. Bir yığın ilaç yazdı yine. Benim bünyem fazla zayıf. Stresli sıkıntılı olduğum zamanlarda tüm organlarım bozuluyor. İçtiğim ilaçlar, midemi berbat hale getiriyor. Sağlıklı olan vücudumu harap ediyorum stresten... Neyse.

Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ne şifresini değiştirmiş ne de bir tepki vermiş. Hiçbir şey olmamış gibi gülüp eğlenmeye devam ediyor. Ancak bir yazı paylaşmış o tiksindiğim sitede. Görünce kaldım olduğum yerde. Bu kadar çirkefleşebildiğine inanamıyorum hala.

"ben para biriktirmem insan biriktiririm. Arada bozuk olanlar çıktı onları da harcadım gitti"

yazmış. İnanamıyorum hala bunu söyleyebildiğine. Harcamak? 4 yıllık bir ilişki yahu. Neyin harcaması bu nasıl bir zihniyettir aklım almıyor.

Gerçekten çok büyük ah edesim geliyor ama durduruyorum kendimi. Bu kadar basitmiş işte onun için. Ailelerin tanışmış olması, yüzüklerin olması, "karım, namusum" sözleri hiçten ibaretmiş. Harcamış gitmiş. Bu kadarmış.

canım sifreler ayrı olsa bile msn sifresini biliyorsa eğer evet istediği zaman face sifreni değiştirebilir. parolan sıfırlansa bile msne mesaj geliyo onu onaylayıp face sifreni değiştiriyor

neyse ki face şifrem aynı. Değişmedi yani.
Eğer parolamı sıfırlasaydı haberim olurdu o zaman.
Doğru anlamışım di mi

Sağolun kızlar yazdıklarınız için. Lakin iyi halimden eser kalmadı. Çöktüm yine. Doktora gittim, tüm hastalıkların psikolojik dedi. Sen bu gidişle kendini kanser bile edersin dedi. Bir yığın ilaç yazdı yine. Benim bünyem fazla zayıf. Stresli sıkıntılı olduğum zamanlarda tüm organlarım bozuluyor. İçtiğim ilaçlar, midemi berbat hale getiriyor. Sağlıklı olan vücudumu harap ediyorum stresten... Neyse.

Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ne şifresini değiştirmiş ne de bir tepki vermiş. Hiçbir şey olmamış gibi gülüp eğlenmeye devam ediyor. Ancak bir yazı paylaşmış o tiksindiğim sitede. Görünce kaldım olduğum yerde. Bu kadar çirkefleşebildiğine inanamıyorum hala.

"ben para biriktirmem insan biriktiririm. Arada bozuk olanlar çıktı onları da harcadım gitti"

yazmış. İnanamıyorum hala bunu söyleyebildiğine. Harcamak? 4 yıllık bir ilişki yahu. Neyin harcaması bu nasıl bir zihniyettir aklım almıyor.

Gerçekten çok büyük ah edesim geliyor ama durduruyorum kendimi. Bu kadar basitmiş işte onun için. Ailelerin tanışmış olması, yüzüklerin olması, "karım, namusum" sözleri hiçten ibaretmiş. Harcamış gitmiş. Bu kadarmış.

Böyle bir insan için bu kadar üzülmemeye çalışın.
Bir ilişkini ardından bu kadar zalimce şeyler yapan biri.
İyi ki vakit çok geçmeden öğrendiniz karakterini

madem bu kadar umursamaz dediğine göre attığın mesajı okumadan direk çöp kutusuna gönderecek kadar umursamaz, bence senin maillerini resimlerini de üşendiği unuttuğu için silmedi, belki de senin onları sildiğini bile fark etmeyecek. kadınlar ayrıldıktan uzun uzun süreler sonra bile erkekleri unutamaz maillerini şifrelerini araştırıp gizli gizli girerken erkekler genelde hiç umursamaz bir kere bile eski ilişkilerini merak etmez. bence rahat ol. bir daha da onun maillerini kurcalama. hiç yakışmıyor :34:

konun bana o kadar tanıdık geldi ki benzeri bi 4 yıllık hikaye de bende var =) 4 yıl az değil ama tanınmayınca tanınmıyo işte bende görememişim gerçek yüzünü bu kadar zaman içerisinde her nekadar sana girme maillerine bakma desemde aynı şeyi bende yapıyorum ama yapmasak bizim için daha hayırlı =) sağlığına dikkat et kimse bundan asla önemli olamaz iyi olmaya çalış zamanla acılar diniyo geçmesede =) ve geçiceği günde gelicek :16::16:

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için.

Umursamaz evet muhtemelen fark etti ama bir şey yapma gereği bile duymadı. Artık kurcalamıyorum hiçbir şeyini. Sadece iyileşmek ve bugünleri unutmak istiyorum. Umarım o da tüm çektirdiklerinin karşılığını bulur...

bunu şimdi görüyorum. çok iyi yapmışsın bence.
unutma insan ne yaparsa kendine yapar.çevrende kimse sana senden iyi davranamaz. senin bu kadar iyi davranma şansın varken, kötüler yüzünden bu şansını yerle bir etme. hep kendine iyi davran.hayatta çok da kötü durumda olanları düşün.
benim de 5 senem heba oldu. hem de her şeyimi verdiğim bi insana.
hem maddi hem manevi açıdan her şeyimi verdim ve ortada bıraktı beni. çok acı çektim. ne ailem kaldı ne işim ne arkadaşlarım. her şeyim yerle bir oldu. ama toparlandım. her zaman bi açık kapı, bi ışık çıkıyor hayatta bunu unutma. bunu istediğin sürece de başarı hep seninle olacak.

ben de aynen senin yolundan gidicem ama şifre konusunda.şu anda birlikte olduğum kişinin mail adresini biliyorum. ama facebook şifresini değiştirmiş. girdiğimi bilmediği için bir şey diyemedim ama bi türlü mevcut şifresini bulamıyorum. sen mail adresinden nasıl buldun acaba facebook şifresini? ben ne zaman bakmaya kalksam şifreyi yenile diyo.

Son düzenleme:
Back
X