• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben boşanmaya karar verdım :(

tomjerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
290
0
26
İzmir
arkadaşlar zor oldu ama yapmam gereken bu.bana başka bir yol bırakmadı.

bir öncekı konumdakı söylediği sözlerde, onun öncesi de varmış ve özür dilemeye hali yokmuş....

önceki konuna şöyle bi baktımda aşırı kıskanmışsın kocanı ve bundan dolayı sıkılmış bence kocan :ssz: ayrıca adam uyurken gidip uyandırıp mailin hesabını sorma çok garip geldi bana sanki bi kadınla fotosunu görmüşsünüzde gidip uyandırıyosunuz sabahı beklemeliydiniz bence ha bu demek değilki size o çirkin kelimeleri etmeli! ama herkesin bi dayanma sınırı var ben böyle düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun

eski konularınızı biraz okudum da o kadar küçük şeyleri sorun yapıp hiç değmeyecek konulara takılmışsınız.

evliliğinizi bitirmek istiyorsunuz ama ben öyle ciddi konuda bir anlaşmazlık , problem göremedim.

çocuk oyuncağımı evlilik, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinize hobiler bulsanız, eşinize çok takılıyorsunuz bence,

her gününüz aynı geçmesin bu sayede sizde evliliğinizi küçük şeylere takılarak bitirmezsiniz. yazdıklarınız , yaptıklarınız bana çok hırçın biri olduğunuzu düşündürdü.

Eski konularını okudum.
Oturduğun yerden çalışan adama karikatatür gönderdim cvp vermiyor diyorsun.
Ofis ortamında çalışan adamı neden benle konuşurken yüksek sesle konuşmuyor diye yadırgıyorsun.
Uyuyan adama uykusunda bile rahat vermiyorsun.
Kusura bakma ama sen de bu alınganlık olduğu müddetçe 10 kere evlensen 10 kere boşanırsın.
Biraz çuvaldızı kendine batır lütfen.
Böyle incir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerden dolayı boşanmak akıl karı değil.

[

konu sahibi arkadaşım sana hak verip ne ezilmiş ne ne çileler çekmemişsin boşan kurtul demek de vardı ama böle bi şey yok bence eşini çok bunaltıp kendinden soğutmuşsun biraz empati yap sana da yapılsa aynı şeyler inanki sende soğurdun . senide anlıyorum galiba çocuğun yok çalışmıyorsun ailen şehir dışında belkide arkadaşın falan da çok yok ( bilemiyorum ) canım sıkılıyor eşine sarıyorsun ama yapma pişman olursun eşin ailesini silecek kadar seni seviyor daha ne yapsın tabii başta hataları olmuş

Back
X