Kızlar Ben Çok Kötüyüm

Bir de doktorun birisi depresyona gien arkadaşa 'evlen geçer ehehehe' demişti.. :)) Siz de yazmışsınız psikolog
ne zaman seviştin? filan demiş iyi olmuş değiştirdiğiniz o yüzden psikoloğunuzu..
Arkadaşımın daha sonra gittiği doktorlar, diğer doktor için saçma sapan şeyler söylemiş demişti. :)

Bence şimdi şöyle güzel bir duş al
Tak kulaklığını
Hazırlan çık sokaklara boş boş dolaş.
Denizi izle yada bir ağacı iyi gelecektir eminim.
Bende hep böyle arabesk bir havam vardı eskiden
Ama ne zaman mutlu olmanın tadına vardım
Varya çekilmiyor o durum ;)
Ben mesela her sabah asansörün aynasına bakıp seni çok seviyorum
Bugünde çok güzel olmuşsun maşaallah diyorum:)
Saçma ama inan bu bile iyi geliyor
Geçen gün unutmuşum eşim kendini sevdiğini söylemeyecek misin dedi
Aaa unutmuşum dedim
Döndüm aynaya kendimi ne kadar çok sevdigimi söyledim :)
Oyunda olsa vakit geçtikçe hoşuna gidiyor insanın

Praycim
Kolay şeyler yaşamıyorsun kendini bu aralar iyi hissetmemen hatalar yapman normal kendine çok yüklenme. Güçlü kadınsın her türlü üstesinden geleceksin zamanla. Ama kendini başı boş da bırakma psikologa gitmen güzel ama bence ailenden ve arkadaşlarından sevdiklerinden de kaçma. Bence dışarı çıkman belki kız kıza biraz dağıtman da sana iyi gelebilir. Biraz burayı kapayıp sevenlerinin destek olmasına izin versen ya.
Bir de o psikolog sana iyi gelmiyorsa değiştirsen mi ki doktorunu?

Yorumlarını özellikle takip edenlerden biri olarak okuyunca cok uzuldum.
Cogu zaman kendimi gücsuz hissettigimde yazdiklarını okuyup kendimi motive ettim.
Konuyu okurken Pray gibi guclu bi kisilik bunları yasiyosa ben ölmeliyim diye dusundum bi an.
Bende uzun zaman tedavi gördum.Fakat ben kendime ciddi zararlar vermistim.
Simdi ne kadar aptalmisim diyorum.
Seanslar umarim sana iyi gelir.
Bi cok kadin seninle kendini guclu hissediyor unutma.Seni seviyoruz♥♥

Bence şimdi şöyle güzel bir duş al
Tak kulaklığını
Hazırlan çık sokaklara boş boş dolaş.
Denizi izle yada bir ağacı iyi gelecektir eminim.
Bende hep böyle arabesk bir havam vardı eskiden
Ama ne zaman mutlu olmanın tadına vardım
Varya çekilmiyor o durum :KK66:
Ben mesela her sabah asansörün aynasına bakıp seni çok seviyorum
Bugünde çok güzel olmuşsun maşaallah diyorum:)
Saçma ama inan bu bile iyi geliyor
Geçen gün unutmuşum eşim kendini sevdiğini söylemeyecek misin dedi
Aaa unutmuşum dedim
Döndüm aynaya kendimi ne kadar çok sevdigimi söyledim :)
Oyunda olsa vakit geçtikçe hoşuna gidiyor insanın
oha süper ya :) sevdim bunu

derdin ne olursa olsun, ölüm var sonucta, demesi kolay nikita diyebilirsin, ama canin sagolsun gercekten, gerisi fasafiso.
sagligin yerindemi?
ailen yanindami? derdini tam bilmedigim icin, anlatmak istedigim aslinda , hani o gözardi ettigimiz önemli seyler varya, onlari siralayip notunu verince, insan daha iyi oluyor.
kendinden daha fazla önemsememeye gayret et, neler seni gercekten mutlu eder mesela?

Zaman zaman bir cogumuzun yasadigi ruh hali bu. Eve kapanarak cikamazsiniz bu durumdan kalabaligada karismayin dogal bir ortamda ayaklarinizi topraga koyun elektiriginizi alir.
Birazda mevsimsel diye dusunuyorum sonbahar bendede depresif ruh hali yapiyor.
Kufredince rahatliyorsan et gitsin:deli:
Ama kimseye saldirma basin belaya girmesin:bicak:

derdin ne olursa olsun, ölüm var sonucta, demesi kolay nikita diyebilirsin, ama canin sagolsun gercekten, gerisi fasafiso.
sagligin yerindemi?
ailen yanindami? derdini tam bilmedigim icin, anlatmak istedigim aslinda , hani o gözardi ettigimiz önemli seyler varya, onlari siralayip notunu verince, insan daha iyi oluyor.
kendinden daha fazla önemsememeye gayret et, neler seni gercekten mutlu eder mesela?
hmm kuaföre gitmek, alışveriş yapmak, turşu yemek, örgü örmek, fofenk yapmak, güzel kokular koklamak beni çok mutlu eder.

bence biraz kendın için birşeyler yapma zamanı..kendıne kızma,öfkelenme,kavga etme..
banyo yapmamak,wc ye gıtmemek bile bence kendıne verdıgın bir ceza..zaten sorunlu bir dönemdesin anladıgım kadarıyla sende herkesın senin üstüne gelmesine uyup kendı üstüne gitmeye başlamışsın..bırak bunu..
şuan kalk evdeysen,çık dışarıya amaçsızca yürü ama kafanda kurma etrafı izle,insanlara bak..kendıni dinleme..
gel eve bir güzel duş al,ama alelacele degil,tadını çıkara çıkara,varsa doldur küveti yat biraz içinde müzik dinle..
kimseyi içinde yargılama,kocanı anneni arkadasını kendını...biraz akışına bırak..
unutmamak lazım,çocuklugumuz geçti,gençliğimizi yaşıyoruz,okuduk iş sahibi olduk evlendık kendı evımızı kurduk..yani bunlar olurken biz anlamadık o zamanın nasıl hızla geçtiğini..ve şuan bu duyguları yaşadıgın dönemlerde geçecek..çok mutlu oldugun günler,çok üzüldügün günler olacak...
bırak kendını hayatın akışına,ve tekrar söylüyorum en önemlisi kendınle kavga etmekten vazgeç..
ben kendımle kavga etmeyi bıraktım,önümde yepyenı bır pencere açıldı sankı hayata karşı..
bana gün ne getirirse eyvallah diyorum,ne de olsa yarın başka bir gün daha doğacak:)

Kendini mutluluğa adapte et.
Sorunların ne bilmiyorum ama
Mesela ben bir kaç gündür eşime biraz trip atıyorum diye az mutsuz duruyorum
İnan canım çıkıyor :)
Ben galiba gamsız bir insan olmayı öğrendim ;)
Ama harika bir kafa inanın öneririm;)

Aaa pray noldu sana?
Bukadar deli bukadar güçlü bir kadın cokmemeli hayır bırakma sakin kendini
Buraya yazıyorum en kısa zamanda çok güçlü bi şekilde toparlicaksin kendini eskisindende iyi olcaksin gör bak
Yaşadıkların karakterini oluşturur bunlarida atlatcaksin senin amazonluk ruhunda var hadi savas bu durumunlada

yaşadıklarını hazmedememek insanın içinde patlıyor hareketlerin vs bu yüzden hırsını alamamak var ya o yüzden o kadar iyi anlıyorum ki seni ah keşke dinlesen de sadece kendine zarar veriyorsun kimsenin ruhu duymuyor dediğimde boşverebilsen :kahve:

Şu ana böle bir delilikte olmayı o kadar çok isterdim ki emin ol mantıklı yanım akıllı ol adamı hasta etme diye suturyor beni
cidden arada delilik de iyidir tabi ama senin ki kadar değil canım
Silkelen kendine gel joe ilaçaları azalt bir sonra kafana eseni yaparsın:KK76:

Bide mesela önceden başkaları için yaptığın şeyi haydi kalk şimdi kendin için yap...
Mesela ben eskiden kendime kahvaltı hazırlamazdım yalnızım diye eşim işte olunca
Şimdi yalnız olunca daha güzel kahvaltilar hazırlıyorum hatta her gün bir odamda kahvaltımı yapıyorum eşime de foto atıyordum ;)
Kahve keyfimi yapıyorum
Markete gidip boş boş geziyorum
Gidip kendine çiçekte alabilirsin
Bak buda çok iyi hissettiriyor
Aksamda yak mumlarını al kahveni kitabını ohh miss valla canım çekti:)

Pskolog pskiyatri hiç birine inanmıyorum.hepsini herşeyi denedim servet harcadım,bana iyi gelen tek şey ilaç oldu.sizinle aynı durumdayım sanırım gebelik depresyonuda eklendi , ama gebelik dolayısı ile ilaç kullanamıyorum , nasipse sağ salim doğurup bir an önce ilaç kullanıcam ve eski neşeme kavuşucam inşAllah....

Saat 6' da psikolog randevum var, ama katlanamayacak gibiyim. He çözüm burada da değil, biliyorum. Siz bir şey yapamazsınız bana.
Sadece içi dökmek ve rahatlamak istiyorum.
Birkaç gündür o kadar saldırganım ki sağa sola vurup kırıyorum.
Kendime zarar veriyorum. Hem fiziksel hem ruhsal. iyi hissetmiyorum.
Sürekli böyle küfretme duygusu, resimleri parçalama.

Bir de resmen acı çekmekten zevk alır pozisyona geldim. Hani böyle dişlerimizi çok sert sıkınca beynimiz uyuşuyor gibi oluyor ha bir de acıyor mesela, o duyguya bayılıyorum diyelim en basitinden. Bunun dışında çok salak işler de yaptım ama şimdi söylemeyeyim.
Evden herkesi kovdum, gidin dedim. Kimse de beni çekmez zaten şu ruh haliyle. anam kardeşim falan da iyi takıl bari sen kendi kendine dediler. Yoksa milletin canını sıkacağım yani yok yere, küfrediyorum.

İş falan yaptığım yok, doğru düzgün banyo falan yaptığım da yok. Evden çıkmıyorum. Bilgisayar elimde bütün gün buradayım. Tuvaletimi dahi tutuyorum uzun süre sırf kalkmayayım diye. Hayır yani keşke kafamızı böyle taşın altına soksak hiçbir yeri görmesek uyusak falan. Hatta hep uyusak hiç uyanmasak.

Kızlarla dışarı çıkacaktık birkaç gün önce, onlar da gel biraz kafa dağıtırsın dediler. Önce söz verdim sonra da vazgeçtim gitmedim. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Ben çıktım, çok salak işler yaptım. Döndüm sonra.
Ben tekim bu arada artık, tek tabanca devam edeceğim. Yani adamla da konuşmadık bayağı 10 günü falan geçti.
Yazışmıyoruz da.

Hayır psikolog da bana hep saçma şeyler soruyor biliyor musunuz, hiç çözüm odaklı değil. Var mı içinizde psikolog, gerçi ben bildiklerime özelden sordum ama.
Yani bana sürekli en son ne zaman seviştin, en son ne zaman adet oldun ya da babanla aran nasıldı falan gibi sorular soruyor. Değiştirdim bu arada psikoloğumu.

Hiç hiç böyle oldunuz mu ya
Kavga halinde sinirlenince bazıları;muayyen gününde herhalde,Canı koca istiyor galiba denilince insana kaba geliyordu:olamaz:.Aslında bilimsel konuşuyormuşlar.:skandal:Psikologda tam olarak öyle demese de aynı şeyleri söylüyormuş.:KK53:
Sorununuzun çözümünü bilmiyorum ama, inşallah kısa sürede düzelirsiniz.

Pskolog pskiyatri hiç birine inanmıyorum.hepsini herşeyi denedim servet harcadım,bana iyi gelen tek şey ilaç oldu.sizinle aynı durumdayım sanırım gebelik depresyonuda eklendi , ama gebelik dolayısı ile ilaç kullanamıyorum , nasipse sağ salim doğurup bir an önce ilaç kullanıcam ve eski neşeme kavuşucam inşAllah....
hakikaten servet. seans ücreti 350 lira ama ben hiç verim alamıyorum veresm gelmiyor. bırakcağım diyorum bütün aile fertlerini toplayıp üstüme salıyor kardeşim.

Bide psikologa bende gitmiştim
Adam bende de en fazla cinsellik konuşmuştu
;)
Evli insanların cinsel birlikteligi uzun süre yaşayamazlarsa sınırlarının yiprandigini söylemişti

Sorunun yada sorunların kaynağını bulmak lazım.

İşinden mi memnun değilsin ? Hayallerini mi gerçekleştiremedin ? Eşinden mi memnun değilsin ? Ailevi mi ?

Yada hepsi mi ?

Geçmişe takılı mı yaşıyosun ? Nedir yani seni bu hale getiren

Evdeyim demişsin çalışmıyo musun

Back
X